Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην Αναγέννηση Σβορώνου και τον Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη, για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην 8η θέση ενώ οι φιλοξενούμενοι διατηρήθηκαν στη 2η θέση, ισόβαθμοι με τον Θερμαϊκό. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά από εννέα αναμετρήσεις που οι φιλοξενούμενοι δεν κέρδισαν, σίγουρα επηρεασμένοι και από την κούραση λόγω του μεσοβδόμαδου εξ αναβολής αγώνα. Οι Σβορωνιώτες από την πλευρά τους είχαν μοναδικές ευκαιρίες να πάρουν το “τρίποντο” με χαρακτηριστικές εξ αυτών ένα σουτ του Μαργαρίτη στο 40′, το οποίο χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και μια διπλή προσπάθεια του Καταχιώτη στις καθυστερήσεις οπότε και ο Οκουτσόγλου “κατέβασε τα ρολά”.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τη Μπουλούμη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ανναγένηση Σβορώνου: Δούλιας, Νέτσίιας (56′ Γ. Τριανταφύλλου), Στεφανίδης, Θ. Τριανταφύλλου (70′ Ζάχος), Μαργαρίτης, Καταχιώτης, Κατής, Σιγανός, Σαρρής (65′ Παπαζήσης), Καρακούσης, Αβριονίδης.
Πίνδος Κάτω Αγιάννη: Οκούτσογλου, Ευφραιμίδης, Λαράκου, Τζιάμας, Παυλίδης, Χαρεϊσβίλι (73′ Λιοτήρης), Γκολέμας (46′ Τσιμίκας), Μυρωτής, Αραβίδης, Χρυσόπουλος (81′ Λαζαρίδης), Γκουνέλας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This