Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρα ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τις για το 2024 η Ακαδημία Βατανιακός 1978 που κέρδισε με 1-0 τον Νέο Παμβρυακό, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Βατάν για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Βατανιακού που βρίσκεται στην 8η θέση έφτασε τους 19 βαθμούς ενώ ο Νέος Παμβρυακός έμεινε στη 10η θέση με 9 βαθμούς, έχοντας πλέον “συγκάτοικο” τον Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε μόλις στο 4′ ο Δημητρίου, με το 1-0 να διατηρείται μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Κρομμύδα.

Βοηθοί διαιτητή ήταν οι Μπατσαράς και Ντουράκογλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Βατανιακός 1978 (Γιώργος Ποτουρίδης): Κουτσουδάκης, Χατζηιωαννίδης (77′ Latollari), Κυρμανίδης, Παλέγδας, Δράντζιος, Τασίδης, Φιρινίδης, Αποστολίδης (80′ Κωνσταντινίδης), Γκούμας, Δημητρίου, Βελώνης (66′ Τσιμόπουλος).

Νέος Παμβρυακός (Διονύσης Στραβογιάννης): Μήτσης, Νικολαΐδης Α., Βαρμάζης, Παπανικολάου (72′ Τσάτσος Δ.), Χασιάκης, Κόντος (88′ Καραμέλιος), Σιασιόπουλος Σ., Στραβογιάννης, Μετενίδης, Δαλάκας, Τσάτσος Δ..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This