Επιλογή Σελίδας



Με τους οπαδούς του στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Πιερικός στην Καλαμπάκα, στο αυριανό παιχνίδι με τα Μετεώρα, για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το λεωφορείο που ναύλωσε η διοίκηση για να διευκολύνει τον κόσμο που θέλει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση θα αναχωρήσει στις 11.45 από την Πλατεία Ευκαρπίδη, το πρωί του Σαββάτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και αυτή τη στιγμή υπάρχει κόσμος που εκδηλώνει το ενδιαφέρον του να συμμετάσχει στην εκδρομή και μέχρι στιγμής υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Επίσης, στην Καλαμπάκα αναμένεται να βρεθούν και αρκετοί οπαδοί που θα ταξιδέψουν με δικά τους μέσα για να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Πιερικού για να φτάσουν σε μία ακόμη νίκη.

Χρήσιμες πληροφορίες για την εκδρομή

Ώρα συγκέντρωσης για τους συμμετέχοντες είναι οι 11.30, στην Πλατεία Ευκαρπίδη. Το λεωφορείο είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 11.45.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του υπ. Γραφείου τύπου και Επικοινωνίας Παναγίτσα Κων/νου 6978106236 ή του Γενικού Αρχηγού κ. Θεοχάρη Μάκη 6977774547. 
 
ΔΩΡΕΑΝ είναι μόνον η μετακίνηση των φιλάθλων. Το κόστος εισιτηρίου για την είσοδο στο γήπεδο επιβαρύνει τον συμμετέχοντα. 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This