Επιλογή Σελίδας

Η διοίκηση του Δία Δίου με αγανάκτηση αναγκάζεται να προβεί για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία των κυρίων Τραούδα, Σαλτσίδη, Γιαννακίδη αφού στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕ Καριτσάς είχαμε μια κάκιστη αντιμετώπιση από τη διαιτητική ομάδα που προκάλεσε την αλλοίωση του αποτελέσματος.

Η ομάδα μας πετυχαίνει πεντακάθαρο γκολ με τον επιθετικό μας Σαρρή το οποίο ο βοηθός Σαλτσίδης το ακυρώνει ως οφσάιντ και ενώ οι παίκτες μας διαμαρτύρονται ο διαιτητής συνεχίζει τον αγώνα και δεχόμαστε γκολ. Επιπλέον δεν δίνεται καθαρό πέναλντι στον ποδοσφαιριστή μας Μητράκα Θεόδωρο όχι μια αλλά δύο φορές μετά από καθαρή ανατροπή του από πίσω μέσα στην περιοχή.

Ο κύριος Κωτούλης παρατηρητής του αγώνα με καταγωγή από την Καρίτσα (δεν υπήρχαν άλλοι μάλλον) στο πρώτο ημίχρονο που το score ήταν ισόπαλο επέστρεφε τις μπάλες στον αγωνιστικό χώρο κατευθείαν ενώ αφότου προηγήθηκε η ομάδα της Καρίτσας ξαφνικά χαθήκανε οι μπάλες και σε διαμαρτυρία μας στον διαιτητή να εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα στον αγωνιστικό χώρο ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά χωρίς μπάλες μπροστά στον παρατηρητή.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα έπρεπε να κρατηθούν τουλάχιστον οκτώ λεπτά καθυστερήσεις αφού κάθε φορά που έβγαινε η μπάλα έξω δεν υπήρχαν μπάλες παίχτηκαν 2 λεπτά καθυστερήσεις μαζί με τις αλλαγές.

Με εκτίμηση
Η διοίκηση του Δία Δίου

Pin It on Pinterest

Shares
Share This