Επιλογή Σελίδας

Με πανηγυρικό τρόπο, δηλαδή με δύο άνετες νίκες -εκτός και εντός έδρας- σφράγισε τελικά την πρόκριση στα προημιτελικά (φάση των «8») του Euro Cup στην υδατοσφαίριση Ανδρών.

Η ομάδα του ΝΟΒ, επιβλήθηκε επί της ισπανικής Μπαρτσελόνα και στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων, το απόγευμα του Σαββάτου (23/3), με 10-6 και σε συνδυασμό με τη νίκη της και στη Βαρκελώνη, στον πρώτο αγώνα (17-13) πέτυχε τον στόχο και θα είναι στην κλήρωση της Τρίτης (26/3).

Με άμυνα για σεμινάριο και τον τερματοφύλακά της Παναγιώτη Τζωρτζάτο σε μεγάλη μέρα, αλλά με επιθετικές λύσεις σε κρίσιμα σημεία, οι “σύγχρονοι μπέμπηδες” του ΝΟΒ κατάφεραν να κυριαρχήσουν απόλυτα, πήραν ένα προβάδισμα από νωρίς και το αύξαναν μέχρι το φινάλε.

Οκτάλεπτα: 2-2, 3-1, 3-1, 2-2.

Βουλιαγμένη (Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 2, Σπάχιτς, Καλογερόπουλος 1, Αλμύρας, Ούμποβιτς 2, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 2, Καστρινάκης, Καπότσης, Κουρούβανης, Χατζής 1, Ανδρεάδης.

Μπαρτσελόνα (Αντρέι Ίοσεπ): Γιόρετ Γκόμεζ, Λοάλντι 4, Π. Λινάρες, Βαλς Φερέρ 1, Πρατ 1, Ραμόν, Ανγκελέσκου, Βιγιαμάγιορ, Γκομά, Βίνας, Γούλγχορστ, Μ. Λινάρες.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This