Επιλογή Σελίδας

Με ήττα αποχαιρέτισε τις εντός έδρας αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Βατανιακός, χάνοντας με 1-3 από την Αναγέννηση Άρτας, σε αγώνα για την 31η αγωνιστική του 2ου ομίλου.

Οι Κατερινιώτες προηγήθηκαν 1-0 με γκολ του Δ. Ανανιάδη στο 20′, όμως η ομάδα της Ηπείρου ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και με τέρματα των Κορομηλά στο 25′, Μπεκατώρου στο 36′ με πέναλτι και Φερεντίνου στο 56′ έφτασαν στο πολύτιμο “τρίποντο” που τους κρατάει σε θέση μπάραζ παραμονής.

Ο Βατανιακός που έμεινε στην 15η θέση με 28 βαθμούς, την ερχόμενη αγωνιστική αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Θύελλα Κατσικά.

Το “φιλμ” του αγώνα
14′ Πλασέ του Λισγάρα στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ Μπεκατώρου, έφυγε άουτ.
19′ Σουτ του Μανιώτη, πέρασε άουτ.
20′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Δ. Ανανιάδης με ατομική ενέργεια άνοιξε το σκορ για τον Βατανιακό.
25′ ΓΚΟΛ! 1-1: Οι Αρτινοί ισοφάρισαν με γυριστό σουτ του Κορομηλά.
29′ Σουτ του Μανιώτη, η μπάλα πέρασε άουτ.
30′ Σουτ του Γιαλεδάκη, κατέληξε άουτ.
36′ ΓΚΟΛ! 1-2: Ο Μπεκατώρος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 1-2 για την Αναγέννηση. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε ανατροπή του Κυριάκη από τον Σαμανίδη.
56′ ΓΚΟΛ! 1-3: Ο Φερεντίνος έπιασε το σουτ, η μπάλα χτύπησε σε παίκτη του Βατανιακού και ξεγέλασε τον Τσιλεγκερίδη, καταλήγοντας στα δίχτυα.
59′ Σουτ του Μπεκατώρου, απέκρουσε ο Τσιλεγκερίδης.
82′ Φοβερή επέμβαση του Τσιλεγκερίδη εξ επαφής, σε κεφαλιά του Γιαλεδάκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Τσιλεγκερίδης, Σαμανίδης, Μάλα, Γκαράτζιας, Ανανιάδης Χ., Δημητρίου, Φιρινίδης Χ., Ανανιάδης Δ., Μιχαηλίδης, Ντόσης (46′ Μιτακίδης), Μητράκας (76′ Χαντζαρίδης).
Αναγέννηση Άρτας (Βαγγέλης Τζιάρρας): Μπαλαούρας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Λισγάρας, Γιαλεδάκης (34′ Πλαστουργός), Κυριάκης (46′ Πάνου), Ζυγκερίδης, Κορομηλάς (70′ Μουσιωτίτσας), Φερεντίνος, Μανιώτης (83′ Τζουμάκας), Θεοδωράκης (70′ Παύλου).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This