Επιλογή Σελίδας

Ο Αρχέλαος Κατερίνης ηττήθηκε με 18-17 από τον Φαίακα Κέρκυρας, σε αγώνα που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κέρκυρας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Μία ανάσα από την κατάκτηση εξαιρετικά πολύτιμων βαθμών έφτασε ο Αρχέλαος, ο οποίος παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ με τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, ανέβασε στο δεύτερο την απόδοσή του με την αναμέτρηση να εξελίσσεται σε μάχη τέρμα με τέρμα για περισσότερα από είκοσι πέντε λεπτά. Ωστόσο, η ομάδα την Κατερίνης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή, με το γηπεδούχο να παίρνει τη νίκη και τους δύο βαθμούς, με τον Αρχέλαο να υπερασπίζεται τη διαφορά της εντός έδρας νίκης του και να υπερτερεί σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας με την ομάδα της Κέρκυρας,

Με αυτήν την ήττα ο Αρχέλαος υποχώρησε στην έβδομη θέση με οκτώ βαθμούς, ωστόσο διατηρεί το πλεονέκτημα των τεσσάρων βαθμών από τον Πανσερραϊκό και την ζώνη του υποβιβασμού, με τον Φαίακα να βρίσκεται στο πέμπτο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα με δέκα.

Διαιτητές: Πάτιος, Πίτας

Δίλεπτα: 4-3.
Πέναλτι: 1/5-0/0.

Πεντάλεπτα: 3-2, 5-2, 5-4, 5-5, 8-5, 10-7 (ημ.) 11-10, 12-10, 14-12, 15-14, 16-15, 18-17.

ΑΟ Φαίαξ Κέρκυρας (Τσιλιμπάρης): Χαραλαμπίδης, Αλαμάνος, Αυλωνίτης 3, Κόντης 6, Γλυκοφρύδης, Κυπριώτης 2, Πίτος 1, Σουλάνης 3, Κούλας, Τσιλιμπάρης, Δελλής, Pajazitovic, Δελλαπόρτας, Κορακιανίτης 2, Προβατάς, Νάστος 1.

ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης: Χρυσικός, Βουτσάς 6, Ξεφτέρης, Θυμιόπουλος 4, Σαββίδης, Μαρινόπουλος, Κωνσταντάκης, Κοσμίδης, Παπανάκος Κ. 2, Χατζηιωαννίδης, Ράντος 3, Μαυρόπουλος, Κανταρτζής, Μάνης, Σιώκας 2.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This