Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ο Αετός Καταλωνίων, επικρατώντας εκτός έδρας με 3-1 επί του Καλλιθεακού Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Το παιχνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, με τον Καλλιθεακό να τερματίζει στην 8η θέση με 34 βαθμούς και τον Αετό να είναι 10ος, με 32 βαθμούς.

Η ομάδα των Καταλωνίων θα περιμένει να δει αν ο Αιγινιακός ανεβεί στη Γ’ Εθνική, καθώς τότε θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Α’ κατηγορία, διαφορετικά του χρόνου θα αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία της ένωσής μας.

Τα γκολ για τον Αετό πέτυχαν ο Κουτσιαρής στο 42′, ο Ρούντος στο 77′ και ο Ιωάννου στο 85′.

Για τον Καλλιθεακό είχε μειώσει προσωρινά σε 1-2 ο Ασλανίδης στο 79′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σαλτσίδης με βοηθούς τους Β. Χαλκίδη και Στ. Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Καλλιθεακός Καλλιθέας: Τσώλης (46′ Ευαγγελόπουλος), Γεωργαντόπουλος, Μάρκου, Ασλανίδης, Δημητρουλόπουλος (62′ Τσέργας), Ζύμερι, Τσικαδέρης (46′ Ουσταμπασίδης), Τουλίκας, Λαζαρίδης (62′ Παπαδημητρίου), Παπαδόπουλος, Αμβροσιάδης.
Αετός Καταλωνίων: Κουκουστρίκας (46′ Γκούτζας), Λάζος (72′ Γαλάνης), Κουτσιαρής, Πουτσίκης, Μούστα, Ιωάννου, Πάγια (46′ Κατσάρας), Καμπερίδης (72′ Γούτσιος), Ρούντος, Νταμπαλάκης, Πότσι (74′ Δούλαλας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This