Επιλογή Σελίδας

Νίκη που μπορεί να αποδειχθεί “χρυσάφι” στην έδρα του Δία Δίου πέτυχε ο Αετός Καταλωνίων επικρατώντας με 2-1, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Α’ κατηγορίας.

Η ομάδα των Καταλωνίων σε ένα “εξάποντο” ματς πανηγύρισε το “τρίποντο” που την φέρνει στο +5 από τον Δία, έξι “στροφές” πριν το φινάλε.

Συγκεκριμένα, ο Αετός έφτασε τους 22 βαθμούς αφήνοντας τον Δία στο 17.

Κομβικής σημασίας ήταν ο τραυματισμός του τερματοφύλακα του Δία, Θεολόγη στο 45′ καθώς οι γηπεδούχοι δεν είχαν στη διάθεσή τους αναπληρωματικό πορτιέρε.

Στο 45’+10′ ο Αετός άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Γιαννακού, ο οποίος στην προσπάθεια να απομακρύνει τη μπάλα από χτύπημα κόρνερ, την “κάρφωσε” με κεφαλιά στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 58′ μετά από σέντρα του Μητράκα από δεξιά, ο Γκούτζας βρήκε τη μπάλα, αυτή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Ζαΐμι με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 για τον Δία.

Στο 76′ ο κατά συνθήκη τερματοφύλακας των γηπεδούχων δε συγκράτησε τη μπάλα σε κόρνερ από αριστερά και ο Μούστα επωφελήθηκε “γράφοντας” από κοντά το 1-2.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία θέση των πλέι άουτ οδηγεί στον υποβιβασμό σε περίπτωση υποβιβασμού ομάδας της Πιερίας από τη Γ’ Εθνική ή σε περίπτωση που δεν ανεβεί στη Γ’ Εθνική ο φετινός πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Σε περίπτωση που συμβούν και τα δυο, τότε στη Β’ ΕΠΣ Πιερίας θα υποβιβαστούν τρεις ομάδες από την Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Γερμανό.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου: Θεολόγης (45′ Τζημαγεώργης), Αλεξανδρίδης, Γιαννακός, Μότσιας, Γουλαντάς, Μικελέφι, Μητράκας, Σαρρής (55′ Τσενεκίδης), Ζαΐμι (82′ Περδίκης), Υφαντής (55′ Λαμογιάννης), Παπαγιαννόπουλος.
Αετός Καταλωνίων: Γκούτζας, Γαλάνης, Κουτσιαρής, Πουτσίκης, Μούστα, Ιωάννου, Πάγια, Καμπερίδης (90’+1′ Κότσι), Κατσιαμήτας (79′ Ρούντος), Νταμπαλάκης, Πότσι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This