Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Αετό Καταλωνίων και την ΑΕ Καρίτσας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Έτσι, η απόσταση των δυο ομάδων παρέμεινε στους 4 βαθμούς, με την 9η ΑΕ Καρίτσας να φτάνει στους 30 και τον 10ο Αετό να έχει πλέον 26 και να είναι στο +6 από τον 11ο Δία Δίου.

Η ομάδα του Αετού προηγήθηκε 1-0 με γκολ του Πότσι στο 45′.

Η ΑΕ Καρίτσας ισοφάρισε σε 1-1 στο 75′ με γκολ του Καλαϊτζίδη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τους Καλορογιάννη και Ατματζίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Καταλωνίων: Κουκουστρίκας, Γαλάνης (56′ Γούτσιος), Κουτσιαρής, Πουτσίκης, Μούστα, Ιωάννου, Πάγια, Καμπερίδης (83′ Ρούντος), Κατσάρας, Νταμπαλάκης, Πότσι.
ΑΕ Καρίτσας: Καλαμπούκας, Καραθάνος, Παυλίδης, Μπατζογιάννης (71′ Κακάνης), Μπιτσάνης, Τουλίκας, Κωστόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Καταχιώτης (85′ Παπαϊωάννου), Καραθάνος, Τόκας (46′ Καλαϊτζίδης).

  • Η πλευρά του Αετού Καταλωνίων έχει έντονα παράπονα σχετικά με τις διαιτητικές αποφάσεις και συγκεκριμένα για ακύρωση γκολ που επιτεύχθηκε στην τελευταία φάση, ως οφσάιντ, με υπόδειξη του βοηθού διαιτητή, Καλορογιάννη, ενώ σύμφωνα με τον σύλλογο του Αετού, προηγήθηκε και πέναλτι που δε σφυρίχτηκε, στην αρχή της φάσης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This