Επιλογή Σελίδας

Στη τελευταία αγωνιστική μέρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ο Αιγινιακός κερδισε με την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 με 4-1, σ’ ένα παιχνίδι, που έγινε υπό συνεχή βροχή στο α’ ημίχρονο.

Πάντως το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε τους Αιγινιώτες να πανυγηρίσουν την κατάκτηση του τίτλου, μαζί με τους φιλάθλους, που βρέθηκαν στο “Γιάννης Παραλυκίδης” (το μάτς κατόπιν κοινής συμφωνίας τωνδύο ομάδων εγινε στο Αιγίνιο, αντί στο γήπεδο “Θόδωρος Παπαδόπουλος” της Κατερίνης).

Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη αποζημίωσε με την εμφάνιση της αυτούς, που αψήφησαν τις κακές καιρικές συνθήκες και τώρα στρέφει το ενδιαφέρον της στα περιφερειακά μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η νεανική ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων άφησε καλές εντυπώσεις, παρά το βαρύ αποτέλεσμα.

Στο 6′ ο Παρδάλης σέντραρε ωραία και ο Νίκος Σαββίδης με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 16′ ο Κακατάτσιος από τα δεξιά επιχείρησε θαυμάσια σέντρα και ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Ραφαήλ Παρδάλης με εξαιρετική κεφαλιά έκανε το 0-2.

Στο 27′ ο Βασίλης Χατζηδίμπας μετά από μπαλλιά “τρύπα” του Γιαζιτζόγλου, πέρασε και τον γκολκίπερ Καρασαββίδη και σε κενό τέρμα πέτυχε το 0-3.

Στο 35′ σέντρα του Κακατάτσιου η εκπληκτική κεφαλιά του Κόλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι των Ποντίων.

Στο 44′ ο Καζακλάρης ανατράπηκε από αμυντικό του Αιγινιακού και ο παθών νίκησε τον τερματοφύλακα Κύρου, μειώνοντας σε 1-3.

Στο 82′ ο Αβραάμ έδωσε πάσα “πάρε βαλε” στον Κυριάκο Ζώβληκα, που εύκολα διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας κ Στέργιος Τόκας, απένειμε το κύπελο στον αρχηγό του Αιγινιακού Γιώτη Γιαζιτζόγλου, για το πρωτάθλημα, ενώ μετάλλια πήραν το προπονητικό τίμ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας από τον Δήμαρχο Πύδνας – Κολινδρού κ. Χρήστο Κομπατσιάρη, τον Βουλευτήτης Νέας Δημοκρατίας του Νομού Πιερίας κ. Φώντα Μπαραλιάκο και τους Αντιδημάρχους κ.κ. Τάσο Λούκα, Στέλιο Χλεμέ και Ηλία Πολύζο .

Παρόντες ήταν ακόμα ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αιγινίου κ. Γιάννης Καρακασίδης, ο Γενικός γραμματέας της Ένωσης κ. Δημήτρης Τσακνάκης και οι Πρόεδροι του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου κ. Στέλιος Καλαιτζίδης, του Ατρόμητου Κατερίνης κ. Γιώτης Σατσίδης, της Αναγέννησης Σφενδάμης κ. Νίκος
Σταματίδης και της Νίκης Αιγινίου (βόλευ) κ. Γιώργος Σταυρίδης.

Ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί από του πρωταγωνιστές του αιγινιώτικου θριάμβου, ενώ αμέσως μετά όλοι γευτήκαμε εδέσματα νηστίσιμα και μη καθώς και ποτά στο μπουφέ, που είχε διαμορφώσει το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου .

Διαιτητής ο κ. Κρομμύδας και βοηθοί οι κ.κ. Χατζηγιάννης και Αβραμίδης .

Οι συνθέσεις:
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 (Αστέριος Γιώτσας): Καρασαββίδης, Μουρατίδης, Παπαδημητρίου, Πορφυρίδης, Γιώτσας, Αδαμόπουλος Β., Καραφουλίδης, Καζακλάρης, Κατσίμπουρας (83′ Συλλεούνης), Κυλώνης (52′ Ζαζόπουλος), Χανδόλιας .

Αιγινιακός (Λεωνίδας Μπίλης): Κύρου, Κακατάτσιος (46′ Αβραάμ), Καρτσαμπάς Χ., Μπουρανής, Κόλα, Παππάς, Γιαζιτζόγλου (46′ Δαραής), Ζώβληκας, Σαββίδης (46′ Τασιώνας), Παρδάλης (46′ Αποστολίδης), Χατζηδίμπας (46′ Καρτσαμπάς Α.)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This