Επιλογή Σελίδας

Σημαντική εκτός έδρας νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πέτυχε ο Αιγινιακός κερδίζοντας με 2-1 τον Ερμή Εξοχής, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη διατηρήθηκε στο +3 από την Ακαδημία Πλαταμώνα, αυξάνοντας παράλληλα τη διαφορά της από τον Ερμή σε 9 βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για το σύνολο του Παναγιώτη Παρασίδη που άνοιξε το σκορ με σουτ του Κατσάρα στο 11′.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι με δυο γκολ του Ζώβληκα μέσα σε τρία λεπτά έφεραν “τούμπα” το ματς και έφτασαν στο “τρίποντο”.

Το 1-1 έγινε στο 38′ με πλασέ του Ζώβληκα έπειτα από κοντινό σουτ του Αποστολίδη και προσωρινή απόκρουση του τερματοφύλακα Δεληγιαννίδη.

Στο 40′ ο Παρδάλης τροφοδότησε τον Ζώβληκα που με σουτ μέσα από την περιοχή “έγραψε” το 1-2.

Στο 56′ ο Σαββίδης έκανε το σουτ, ο Κύρου βρήκε τη μπάλα και εν συνεχεία αυτή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αιγινιακού με το 1-2 να παραμένει.

Στις καθυστερήσεις, ο Παρδάλης νικήθηκε από τον Δεληγιαννίδη σε τετ α τετ.

Ο Αιγινιακός διαμαρτυρήθηκε για μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Ζώβληκα από τον Ευθυμιάδη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Ατματζίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ερμής Εξοχής (Παναγιώτης Παρασίδης): Δεληγιαννίδης A., Βασιουρής, Βούλγαρης, Κραγιόπουλος, Ευθυμιάδης, Παγωνίδης (76′ Σάμπα), Εγγλέζος, Παπαδόπουλος, Κατσάρας, , Καμπερίδης, Σαββίδης K. (59′ Μπαμπατζιάνης).
Αιγινιακός (Λεωνίδας Μπίλης): Κύρου, Κόλα (85′ Τσολακίδης), Μπουρανής, Αποστολίδης, Παρδάλης, Χατζηδίμπας, Σαββίδης Ν., Ζώβληκας (78′ Παππάς), Αβραάμ (61′ Καρτσαμπάς), Κοσμίδης, Γιαζιτζόγλου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This