Επιλογή Σελίδας

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας Αιγινιακός κέρδισε, με το ίδιο σκόρ (0-3), όπως και στο εκτός έδρας ματς του β’ γύρου της κανονικής διάρκειας τον Ατρόμητο Κατερίνης, στην 1η αγωνιστική μέρα του επαναληπτικού γύρου των πλέι οφ και έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι φιλοξενούμενοι του Λεωνίδα Μπίλη είχαν ουσία και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι τους και έφτασαν δίκαια στην τελική επικράτηση.

Την προσεχή Κυριακή στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης” οι Αιγινιώτες, που υπερτερούν στο +3 με νίκη απέναντι στην δεύτερη Ακαδημία Πλαταμώνα βρίσκονται μια ανάσα από την “στέψη” του Πρωταθλητή Πιερίας.

Ο Ατρόμητος έδειξε πολύ καλά στοιχεία, και αποδείχτηκε σκληρό καρύδι.

Τα γκολ

Στο 45′ +2′ του α’ μέρους ο Νίκος Σαββίδης από πλάγια θέση έπιασε ένα περίεργο φαλτσαριστό σούτ, ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου Λαφατζής αιγνιδιάστηκε και η μπάλλα κατέληξε στα δίχτυα του, για να γίνει το 0-1.

Στο 57′ ο Αποστολίδης εκτέλεσε θαυμάσια κόρνερ και ο Βασίλης Χατζηδίμπας, πήδησε πιο ψηλά απ’ όλους και με εξαιρετική γυριστή κεφαλιά έγραψε το 0-2.

Στο 90′ ο Καρτσαμπάς Α. έκανε ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο καραδοκών Σωτήρης Αβραάμ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Διαιτητής ο κ. Σεσσέντος και βοηθοί Διαιτητές οι κ.κ. Κουτσικανίδης και Γιαννακίδης.

Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος (Γιώργος Μπεκιάρης): Λαφατζής, Σατσίδης, Καρκάλης Χρυσόπουλος, Χαλκίδης (63′ Γεωργιάδης), Παναγιωτίδης Α., Κλιάνης, Τσιτλακίδης (85′ Τασιάς), Μιχαηλίδης, Ζαγγελίδης, Τζέλλο (85′ Γιουμίδης).
Αιγινιακός (Λεωνίδας Μπίλης): Κύρου, Κόλα (65′ Τσολακίδης), Μπουρανής, Αποστολίδης (70′ Παππάς), Καρτσαμπάς Χ. (46′ Δαραής), Ζώβληκας, Κοσμίδης, Σαββίδης, Παρδάλης (46′ Καρτσαμπάς Χ.), Χατζηδίμπας, Γιαζιτζόγλου (65′ Αβραάμ).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This