Επιλογή Σελίδας

Μεγάλη νίκη που βάζει “φωτιά” στα πλέι οφ της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πέτυχε η Ακαδημία Πλαταμώνα που κέρδισε με 2-1 τον Αιγινιακό, στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο του Πλαταμώνα για την 2η αγωνιστική.

Η ομάδα του Γιάννη Κωνσταντινίδη “έσπασε” το αήττητο των πρωτοπόρων και τους πλησίασε στους 3 βαθμούς έχοντας πλέον 54 έναντι 57 ενώ στο “κόλπο” μπήκε και ο Ερμής Εξοχής που ανέβηκε στους 51 βαθμούς και δικαιούται να ελπίζει.

Μάλιστα, το “τρίποντο” για την ομάδα της Νότιας Πιερίας ήλθε με ανατροπή, καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Ζώβληκα στο 42′, με το 0-1 να είναι και σκορ ημιχρόνου.

Στο 77′ ο Καπετάνος έφερε το ματς στα ίσα, διαμορφώνοντας το 1-1 για τους γηπεδούχους.

Στο 84′ ο Ευθυμιάδης έκανε τη σέντρα, ο Δ. Κατέλας πετάχτηκε στην “καρδιά” της άμυνας του Αιγινιακού και με ψύχραιμο πλασέ εν κινήσει νίκησε τον Κουγιουμτζόγλου “γράφοντας” το τελικό 2-1 μέσα σε αποθέωση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τραούδας με βοηθούς την Τσικλητάρη και τον Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Πλαταμώνα (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Κούσιας, Θεοδοσιάδης, Αρζάνας, Σκαμαγκάς, Μήτρας, Τσιώμης, Χατζηλαδάς (90’+4′ Δελητζάνης), Κατέλας Ν., Ταντής (77′ Αγγελάτος), Κατέλας Δ., Καπετάνος (89′ Πιατίδης).
Αιγινιακός (Λεωνίδας Μπίλης): Κουγιουμτζόγλου, Δαραής, Κόλα, Μπουρανής, Αποστολίδης, Παρδάλης, Σαββίδης, Ζώβληκας (78′ Τασιώνας), Αβραάμ, Κοσμίδης (63′ Χατζηδίμπας), Γιαζιτζόγλου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This