Επιλογή Σελίδας

Αγχωτική αλλά μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχε ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Αιγινιακός στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης” επί του δυνατού Ερμή Εξοχής με 1-0, στην 8η αγωνιστική μέρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και βρίσκεται τώρα στο +5 βαθμούς διαφορά από την Ακαδημία Πλαταμώνα, που άφησε βαθμούς στο εκτός έδρας αγώνα με την ΠΑΕ Ποντίων 2012 Κατερίνης.

Έτσι δύο στροφές πριν την λήξη η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη έχει τεράστιο πλεονέκτημα, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την συμμετοχή της στα Περιφερειακά μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και θα μπορούσαν πιο εύκολα να φτάσουν στο τρίποντο, ωστόσο το άγχος των βαθμών βάραινε τα πόδια των ποδοσφαιριστών, αλλά  βέβαια το τελικό 1-0, ήταν αρκετό για την επίτευξη του σκοπού.

Φυσικά θα μπορούσαν τουλάχιστον να  σημειώσουν ένα ακόμα τέρμα, σύμφωνα με τις ευκαιρίες, που τους παρουσιάστηκαν, ενώ ταυτόχρονα η συμπαγής αμυντική διάταξη τους δεν επέτρεψε τους φιλοξενούμενους ν’ αναπτύξουν έντονη δραστηριότητα.

Το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή κ. Ντασιόπουλου ηταν λυτρωτικό, για τους Αιγινιώτες, που πανηγύρισαν έντονα την επιτυχία τους .

Από την άλλη μεριά η Εξοχή στάθηκε  πολύ καλά στο γήπεδο, κηνυγώντας ένα θετικό αποτέλεσμα και αποδείχτηκε “σκληρό καρύδι”

Το “χρυσό γκόλ” του Αιγινιακού σημειώθηκε στο 47′ της επανάληψης, όταν ο Αποστολίδης έδωσε στον Ζώβληκα και αυτός πολύ ωραία τροφοδότησε τον Ραφαήλ Παρδάλη, ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με υποδειγματικο κοντινό σούτ έγραψε το 1 – 0, βαζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού για την έκβαση της αναμέτρησης, εν μέσω πανυγηρισμών σε αγωνιστικό χώρο και κερκίδα .

Διαιτητής ο κ. Ντασιόπουλος Λάμπης και βοηθοί Διαιτητές οι κ.κ. Ασλανίδης Τάσος και Χατζηγιάννης Άγγελος .

Οι συνθέσεις :
Αιγινιακός (Λεωνίδας Μπίλης): Κουγιουμτζόγλου, Αβραάμ (77′ Παππάς), Γιαζιτζόγλου, Κόλα (85′ Τασιώνας), Μπουρανής (85′ Δαραής), Κοσμίδης, Αποστολίδης (63′ Καρτσαμπάς Χ.), Σαββίδης (63′ Καρτσαμπάς Α.), Παρδάλης, Χατζηδίμπας, Ζώβληκας
Ερμής Εξοχής (Γιώτης Παρασίδης): Αμβροσιάδης, Βούλγαρης, Βασιουρής, Ευθυμιάδης, Κραγιόπουλος, Εγγλέζος, Σάμπα, Σαββίδης Κ., Κατσάρας, Παπαδόπουλος (76′ Σαββίδης Χ.), Καμπερίδης .

Pin It on Pinterest

Shares
Share This