Επιλογή Σελίδας

Παράταση στην… αγωνία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας καθώς στο μεγάλο ντέρμπι κορυφης, Αιγινιακός και Ακαδημία Πλαταμώνα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, στο “πυρακτωμένο” από 1000 φιλάθλους και των δυο ομάδων γήπεδο Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης”.

Την ομάδα του Λεωνιδα Μπίλη βόλευε και η ισοπαλία, αφού τρεIς αγωνιστικές μέρες πριν τη λήξη των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας διατηρήθηκε στην κορυφή και στο +3 από τον Πλαταμώνα.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό με λίγες καλές επιθετικές στιγμές και από τους δύο μονομάχους και είχε κυρίαρχο στοιχείο το άγχος των βαθμών της νίκης.

Μάλιστα το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε από δύο πέναλτυ.

Στο α’ μέρος και συγκεκριμένα στο 20′ ανατράπηκε ο Χατζηδίμπας από αμυντικό των φιλοξενουμένων και ο Γιώτης Γιαζιτζόγλου ευστόχησε από την άσπρη βούλα κάνοντας το 1-0.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Διαιτητής κ. Πολυχρόνης έδειξε την “εσχάτη των ποινών” όταν το σοΥτ του Καπετάνου βρήκε το χέρι του Κοσμίδη.

Ο Καπετάνος στόχευσε σωστά ισοφαρίζοντας σε 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 90’+1′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χατζηλαδάς της Ακαδημίας.

Διαιτητής ο κ. Πολυχρόνης και βοηθοί διαιτητές οι κ.κ. Χατζηγιάννης και Ατματζίδης.

Οι συνθέσεις:
Αιγινιακός (Λεωνίδας Μπίλης): Κύρου, Καρτσαμπάς Α. (89′ Παππάς), Κόλα(89′ Αμβραάμ, Μπουρανής, Αποστολίδης, Καρτσαμπάς Χ., Χατζηδίμπας, Σαββίδης (64′ Δαραής), Ζώβληκας (64′ Παρδάλης), Κοσμίδης, Γιαζιτζόγλου.

Ακαδημία Πλαταμώνα (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Κούσιας, Θεοδοσιάδης Αρζάνας, Σκαμαγκάς, Μήτρας, Αγγελάτος (72′ Ταντής), Χατζηλαδάς, Τσιώμης, Κατέλας Ν., Κατέλας Δ., Καπετάνος (88′ Μανώλας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This