Επιλογή Σελίδας

Ο Αιγινιακός, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής μέρας των πλέι οφ, του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, κέρδισε εύκολα με 4-0 την ΑΕ Περίστασης και έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα, για την κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη μπήκε δυνατά, αποφασιστικά και ψυχωμένα στο ματς και δεν έδωσε περιθώρια στον αντίπαλο να κυνηγήσει κάτι καλό, αναφορικά με την έκβασή του.

Μάλιστα έπαιξε κατ’α διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ενθουσιάζοντας τους πολυπληθείς φίλους της ομάδας του Αιγινίου, που κατέκλυσαν το “Γιάννης Παραλυκίδης”.

Η ΑΕ Περίστασης, αν και δεν ειχε βαθμολογικό κίνητρο, εν τούτοις πάλεψε φιλότιμα και ήταν αγωνιστική στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού.

Τα Γκόλ
Στο 3′ ο Κακατάτσιος έκανε θαυμάσια σέντρα απο τη δεξια πλευρά και ο Νίκος Σαββίδης με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 34′ ο Αποστολίδης εκτέλεσε εξαιρετικά φάουλ από τ’ αριστερά και ο προωθημένος στόπερ των Αιγινιωτών Χρήστος Καρτσαμπάς με δυνατή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Στο 43′ πάλι ο Σαββίδης με “καλοζυγισμένο” σουτ χρείστηκε σκόρερ για δεύτερη φορά, μετά από τακουνάκι του Ζώβληκα και έγραψε το 3-0.

Στο 87′ ο Βασίλης Χατζηδίμπας πήρε την μπάλλα από τον Κόλα και με φοβερή προσπάθεια αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα Γαβριηλίδη πέτυχε με όμορφο τρόπο το τελικό 4-0.

Διαιτητής ο κ. Λάμπρος Ντασιόπουλος και βοηθοί Διαιτητές οι κ.κ. Αδαμόπουλος και Ασλανίδης.

Οι συνθέσεις:
Αιγινιακός (Λεωνίδας Μπίλης): Κύρου, Κακατάτσιος, Γιαζιτζόγλου (6′ Τσολακίδης), Κόλα, Καρτσαμπάς Χ. (46′ Καρτσαμπάς Α.), Κοσμίδης (55′ Δαραής), Αποστολίδης (70′ Παππάς), Ζώβληκας, Παρδάλης, Χατζηδίμπας, Σαββίδης (55′ Τασιώνας).
ΑΕ Περίστασης (Στέφανος Ταβουκτσής): Γαβριηλίδης, Μπιζιώτας, Κουτσουμπέας, Νίκου, Γεροντίδης, Παπαδημητρίου, Χατζηθεοδωρίδης, Κάλτσο (55′ Λάμπρου), Γκουνέλας, Κουσουρής (55′ Κουκουνάρας), Βαρνάς (46′ Κατσαμάγκας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This