Επιλογή Σελίδας



Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη και τον Θερμαϊκό Κορινού, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, με το τελικό 2-2 να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των δυο ομάδων.

Οι Κορινιώτες ήταν ανώτεροι και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο τέλος του α’ μέρους, εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα από την αποβολή του Τζιάμα στο 50′ (δεύτερη κίτρινη κάρτα) και πήραν προβάδισμα με 2-1, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 89′.

Το 1-0 έγινε για την ομάδα του Κάτω Αγιάννη στο 45′ με ατομκή ενέργεια και πλασέ του Μπατζώνη.
Ο Αποστολίδης στο 60′ με κοντινή προβολή, μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στα καρέ του Πιερικού Αστέρα, έκανε το 1-1.
Ο Κ. Καραμανώλας στο 64΄ βρέθηκε τετ α τετ με τον Οκουτσόγλου και δε λάθεψε, “γράφοντας” το 1-2.
Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 89′ με καρφωτή κεφαλιά του Μπατζώνη, ο οποίος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ χάρισε τον πόντο στην ομάδα του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Θεοδώρου και Πλόσκα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη: Οκουτσόγλου, Δημόπουλος (30′ Αραβίδης – 90′ Καλαϊτζίδης), Λαράκου, Μουρατίδης, Χρηστίδης, Χαρεϊσβίλι (58′ Μυρωτής), Τζιμίκας (75′ Κωστικίδης), Τζιάμας, Μπατζώνης, Χρυσόπουλος, Μπαράς.
Θερμαϊκός Κορινού: Τσιλεγκερίδης, Πολυχρονιάδης, Ταγκαλίδης, Αντωνιάδης, Νταντίνης, Αποστολίδης, . Κατσούλης (80′ Πολιτίδης), Πιατίδης, Κ. Καραμανώλας (86′ Τζοκάν), Μυστρίδης, Ε. Καραμανώλας (56′ Β. Κατσούλης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This