Επιλογή Σελίδας

Στην 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας εδραιώθηκε ο Ερμής Εξοχής που κέρδισε με 4-1 την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 στον αγώνα που διεξήχθη στο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος” της Νέας Ζωής το απόγευμα της Κυριακής, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Παναγιώτη Παρασίδη έφτασε τους 38 βαθμούς και πλέον απέχει 6 βαθμούς από την 4η ΑΕ Περίστασης ενώ πλησίασε στους 5 βαθμούς την 2η Ακαδημία Πλαταμώνα.

Οι Πόντιοι έμειναν στους 30 βαθμούς και πλέον είναι μόνοι τους στην 6η θέση του πίνακα.

Μόλις στο 6′ ο Κραγιόπουλος άνοιξε το σκορ για τον Ερμή ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Κατσάρας που με δυο γκολ στο 20′ και στο 34′ διαμόρφωσε το 0-3.

Το 0-4 που ήταν και σκορ ημιχρόνου σημείωσε στο 44′ ο Κ. Σαββίδης.

Η ΠΑΕ Ποντίων μείωσε στο τελικό 1-4 με γκολ του Χανδόλια στο 78′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Σταφίδα και Σαλτσίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 (Αστέριος Γιώτσας): Καρασαββίδης, Μουρατίδης, Παπαδημητρίου, Αδαμόπουλος Β. (62′ Χανδόλιας), Κυλώνης (46′ Ζαζόπουλος), Σαφέτης, Ανυφαντής (58′ Κατσίμπουρας), Κουρνούτης, Καζακλάρης (58′ Αδαμόπουλος Δ.), Κατσαμάγκας, Γιώτσας.
Ερμής Εξοχής (Παναγιώτης Παρασίδης): Δεληγιαννίδης Α., Βασιουρής, Βούλγαρης, Κραγιόπουλος, Ευθυμιάδης, Παγωνίδης, Σάμπα. Παπαδόπουλος (70′ Καμπερίδης), Εγγλέζος (78′ Μπαμπατζιάνης), Σαββίδης Κ. (90′ Σαββίδης Χ.), Κατσάρας (90′ Τζήκας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This