Επιλογή Σελίδας

Στην 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ανέβηκε η Ακαδημία Πλαταμώνα που κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, στον αγώνα που διεξήχθη στο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Γιάννη Κωνσταντινίδη έφτασε τους 15 βαθμούς, προσπερνώντας τον Ατρόμητο Κατερίνης και είναι στο -2 από Αιγινιακό και ΑΕ Περίστασης που οδηγούν την “κούρσα”.

Οι Πόντιοι έμειναν στους 11 βαθμούς και στην 5η θέση του πίνακα.

Η Ακαδημία Πλαταμώνα μπήκε μπροστά στο σκορ στο 17′ με γκολ του Ταντή, ο οποίος νίκησε σε τετ α τετ τον Καρασαββίδη.

Στο 28′ ο Δ. Κατέλας έκανε το 0-2 για την Ακαδημία Πλαταμώνα, σκοράροντας με λόμπα σε τετ α τετ με τον Καρασσαβίδη, έχοντας κάνει ωραία κίνηση στην πλάτη της άμυνας.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με τον Ν. Κατσαμάγκα στο 30′ με σουτ έξω από την περιοχή το οποίο κατέληξε στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Β. Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 (Αστέριος Γιώτσας): Καρασαββίδης, Παπαδημητρίου, Πορφυρίδης, Γιώτσας, Μουρατίδης, Καζακλάρης, Κυλώνης (69′ Καραφουλίδης), Κατσαμάγκας Ν. (87′ Κατσίμπουρας), Σαφέτης (57′ Λάμπρου Α.), Μιχαλήτσιος (46′ Αδαμόπουλος), Αετός (57′ Αδαμόπουλος).

Ακαδημία Πλαταμώνα (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Κούσιας, Κύριλλος (72′ Πιατίδης), Αρζάνας, Σκαμαγκάς, Αγγελάτος, Θεοδοσιάδης, Χατζηλαδάς (90’+4′ Γαλάνης(, Τσιώμης, Ταντής (90′ Μανώλας), Κατέλας Δ., Κατέλας Ν..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This