Στο -4 από την κορυφή παρέμεινε η ΑΕ Περίστασης που πέρασε με το “φτωχό” 1-0 από το “Θεόδωρος Παπαδόπουλος, επικρατώντας της ΠΑΕ Ποντίων 2012, για τη 13η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Σε ένα κακό παιχνίδι με ελάχιστες αξιόλογες στιγμές, το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μπήκε στο 38′ όταν ο Κουσουρής εκτέλεσε κόρνερ και ο Κ. Κατσαμάγκας στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα με τη κεφάλι, της άλλαξε πορεία και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.
Τη συνάντηση διηύθυνε ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Μηνούδη και Κατσίκη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΕ Ποντίων 2012: Παπαδόπουλος, Καταχιώτης, Στίκος, Γεωργιάδης, Μήτρας, Κ. Κατσαμάγκας, Μηλιώτης (83′ Μαργαρίτης), Λυκούργος (87′ Ευμορφίδης), Π. Κατσαμάγκας, Χούτας, Κλιάνης (75′ Κατσάρας).
ΑΕ Περίστασης: Τοπουζλής, Τσιρίμπασης, Ελευθεριάδης (58′ Μαχαιρίδης), Χατζής, Κουσουρής, Δελίδης (90′ + 1′ Γιαννιτσίδης), Σιδηρόπουλος), Αγγελάτος, Π. Γεροντίδης, Ταβουκτσής, Κλιάνης (90′ + 4′ Δημητρίου).















