Επιλογή Σελίδας



Ο Θερμαϊκός Κορινού ήταν ο νικήτης με 3-1 επί της ΑΕ Περίστασης, στον αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Οι Κορινιώτες με το “τρίποντο” αυτό έφτασαν τους 8 βαθμούς και ισοβαθμούν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 και Αναγέννηση Κολινδρού ενώ η ομάδα της Περίστασης υποχώρησε στην 8η θέση της βαθμολογίας, μένοντας στους 6 βαθμούς (ισοβαθμεί με τον Μύτικα Λεπτοκαρυάς).

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με γκολ του Κλιάνη στο 19′, με το 0-1 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος, οι Κορινιώτες ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση, με τρία γκολ μέσα σε 18 λεπτά.

Ο Τζουκάν στο 50′ ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Κ. Καραμανώλας έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους με 2-1 στο 62′.

Τη νίκη για τον Θερμαϊκό “σφράγισε” ο Αποστολίδης στο 67′, ο οποίος “έγραψε” το τελικό 3-1.

Στο 89′ ο Πολυχρονίδης του Θερμαϊκού αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λαφατζής με βοηθούς τους Κυριακού και Βασιλειάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θερμαϊκός Κορινού: Τσιλεγγερίδης, Β. Κατσούλης, Πολυχρονιάδης, Αποστολίδης (80′ Ε. Καραμανώλας), Α. Αντωνιάδης, Πολυτίδης (29′ Κ. Καραμανώλας), Μυστρίδης, Νταντίνης, Τζουκάν (60′ Πιατίδης), Α. Κατσούλης (75′ Ταγκαλίδης), Παρδάλης.
ΑΕ Περίστασης: Γαβριηλίδης, Σοφιανίδης, Τσαπρόν, Γεροντίδης, Νίκου (80′ Ανδρέου), Αγγελάτος, Κλιάνης, Αδαμόπουλος (70′ Χατζηαργυρίου), Χαρτοματζίδης (70′ Ευθυμιάδης), Κουμπούλα, Ν. Αντωνιάδης (56′ Παπαγιαννόπουλος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This