Επιλογή Σελίδας

Άλλη μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ερμής Εξοχής, κερδίζοντας με 2-0 την Αναγέννηση Κολινδρού, σε αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική.

Η ομάδα της Εξοχής έφτασε τους 41 βαθμούς, παραμένοντας στο -5 από την 2η Ακαδημία Πλαταμώνα ενώ παράλληλα αύξησε την απόσταση από την 4η ΑΕ Περίστασης σε 6 βαθμούς.

Οι Κολινδρινοί έμειναν στους 23 βαθμούς και στην 8η θέση του πίνακα.

Στο 61′ μετά από εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων και αδυναμία απομάκρυνσης της μπάλας από την άμυνα της Αναγέννησης, ο Κραγιόπουλος στόπαρε με το στήθος και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 75′ με σουτ του Καμπερίδη έξω από την περιοχή έπειτα από χτύπημα κόρνερ του Ερμή και προσωρινή απομάκρυνση της μπάλας από τους φιλοξενούμενους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Μαυρογιώργη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ερμής Εξοχής (Παναγιώτης Παρασίδης): Αμβροσιάδης, Βούλγαρης, Βασιουρής (80′ Σαββίδης Χ.), Κραγιόπουλος, Ευθυμιάδης, Σάμπα, Παγωνίδης, Παπαδόπουλος (85′ Μπαμπατζιάνης), Σαββίδης Κ., Εγγλέζος (85′ Τζήκας), Κατσάρας (68′ Καμπερίδης).
Αναγέννηση Κολινδρού (Γιώργος Ματζουράκης): Καρέκλας, Μελιόπουλος, Τσιάμης, Μυσιούδης, Καραγκιοζόπουλος, Κίτσα Ν. (81′ Μαστοροτάσιος), Λουτζιανιώτης (81′ Κιοσσές), Παντερμαλής (57′ Πατατούκας), Κίτσα Γ. (88′ Πάσχος Ν.), Παναγιωτίδης, Μπουρδάνος (88′ Ιατρού).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This