Ανώτερος ο Γ.Α.Σ. Σβορώνου επιβλήθηκε 3-1 του Άρη Κοκκινοπλιτών, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, σε αντίθεση με την ομάδα του Άρη που έχασε ακόμη περισσότερο έδαφος στη “μάχη” της σωτηρίας.
Το σκορ άνοιξε στο 41′ ο Δαλαμήτρας με κοντινό πλασέ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μυστρίδη και αφού εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες μέσα στην περιοχή.
Στο 43′ ο Μυστρίδης με σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0, που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Την υπόθεση-νίκη “καθάρισε” ο Γ.Α.Σ. στο 50′ με κεφαλιά του Παπαδόπουλου, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μυστρίδη.
Οι φιλοξενούμενο μείωσαν στο 70′ με κεφαλιά του Μιχαλήτσιου, έπειτα από κόρνερ του Πιατίδη.
Διαιτήτευσε ο Ντουράκογλου ενώ βοηθοί του ήταν οι Πλόσκας και Γ. Λαφατζής.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Γ.Α.Σ. Σβορώνου: Παπανικολάου, Βούλγαρης, Αβριωνίδης (80′ Καταχιώτης), Νατσιάβας, Σκαμπαρδώνης (63′ Καστανάρας), Παπαδόπουλος, Μυστρίδης, Δαλαμήτρας, Τσιτλακίδης, Μαργαρίδης (68′ Ναρίνογλου), Καρτσαμπάς.
Άρης Κοκκινοπλιτών: Σακελλαρίδης, Νικολαΐδης, Μπιτσιάνης (46′ Παπαδόπουλος), Λάλας, Ν. Σκαμπαρδώνης, Κυλώνης (70′ Αλίσα), Δημητρίου, Λίλο, Μιχαλήτσιος, Πιατίδης, Λαδένης.















