Επιλογή Σελίδας

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση Απόλλων Λιτοχώρου-Α.Ε. Περίστασης, για τη 10η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας, με το τελικό 1-1 να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των δυο ομάδων.

Η ομάδα της Περίστασης μπήκε μπροστά στο σκορ στο 55′ με πέναλτι του Κλιάνη. Το πέναλτι κέρδισε ο Κουσουρής.
Η ομάδα του Γιάννη Μυστακίδη πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο 80′ με τον Καρυοφύλλη να πλασάρει επιτυχημένα τον Πατρή και να “γράφει” το τελικό 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 25′ σε εκτέλεση φάουλ του Κουσουρή.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Βρούζος με βοηθούς τους Θεοδώρου και Ατματζίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Απόλλων Λιτοχώρου: Μαλέσιος, Καντζιούρης, Δημητρίου, Ι.Π. Παπαδιαμάντης, Καψάλας (74′ Κουράτι), Καρυοφύλλης, Μάνος, Φελώνης, Ανδρεανίδης (46′ Ζορμπάς), Κουκουνάρας (62′ Μρούκου).
Α.Ε. Περίστασης: Πατρής, Φακίτσας, Δελίδης (88′ Μαχαιρίδης), Π. Γεροντίδης, Αγγελάτος, Νικολαΐδης, Κλιάνης, Ευθυμιάδης, Ταβουκτσής (46′ Κ. Γεροντίδης), Κουσουρής, Παπαγιαννόπουλος.