Επιλογή Σελίδας

Την πρόκριση στους οκτώ του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας 2023-2024 εξασφάλισε ο κάτοχος του θεσμού, Πιερικού, κερδίζοντας με 3-1 την Αναγέννηση Κολινδρού, στο “Ηλίας Δούλιας” του Κολινδρού, το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Σάκης Παπαβασιλείου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έχουν παίξει λίγο έως τώρα, ενώ στα αξιοσημείωτα ήταν η επανεμφάνιση των Μπαλάφα και Χατζηκωνσταντίνου.

Το α’ ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, με τον Πιερικό να ανοίγει το σκορ με σουτ του Στραβογιάννη στο 48′, έπειτα από τροφοδότηση του Στόιου.

Τα “τσακάλια” “απάντησαν” στο 53′ με πολύ ωραίο σουτ του Α. Παρσόπουλου, λίγο έξω από την περιοχή.

Ο Στραβογιάννης με δεύτερο προσωπικό γκολ έκανε το 1-2 για τον Πιερικό, στο 64′, με σουτ.

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 81′ με σουτ ο Μακρίδης.

Στο 90′ αποχώρησε τραυματίας ο Κομψελίδης με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές.

Τον αγώνα διαιτήτευσε η Δ. Τσικλητάρη με βοηθούς τους Γερμανό και Χαλκίδη.


Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού (Γιώργος Ματζουράκης): Καρέκλας, Μελιόπουλος (55′ Ιατρού), Τσιάμης, Πάσχου, Καραγκιοζόπουλος, Κίτσα Ν., Καμπερίδης (64′ Πατατούκας), Γλυκός, Κιοσσές (55′ Κατσιάνος), Παρσόπουλος Α. (55′ Μαστοροτιάσιος), Πάσχος (55′ Κομψελίδης).

ΣΦΚ Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Μπαλάφας, Καρατάσιος, Μακρίδης, Καλαϊτζής, Φασίδης (73′ Ματζαλλάκου), Στόιος, Οικονομίκος (73′ Κατσαβάκης), Κατσιαμήτας (79′ Μπαλογιάννης), Χατζηκωνσταντίνου, Μυρωτής (73′ Μίγγος), Στραβογιάννης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This