Επιλογή Σελίδας

Με σκόρερ τον τερματοφύλακα Τόλιο στις καθυστερήσεις του αγώνα η Αναγέννηση Κολινδρού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Βατανιακό, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Ηλίας Δούλιας” για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Κερδισμένος από το αποτέλεσμα αυτό ήταν ο Αιγινιακός που ξέφυγε 4 βαθμούς από τον δεύτερο Βατανιακό και 5 από τα “τσακάλια” που με 7 βαθμούς ισοβαθμεί στην 3η θέση με Ακαδημία Πλαταμώνα (έχει κάνει το ρεπό της) και Καλλιθεακό Καλλιθέας.

Το παιχνίδι “σημαδεύτηκε” από τον σοβαρό τραυματισμό του Α. Μυσιούδη στο 75′, με την αναμέτρηση να διακόπτεται για 45 λεπτά μέχρι να έλθει ασθενοφόρο για να διακομιστεί ο ποδοσφαιριστής πρώτα στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου και έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Ο Μυσιούδης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπέστη διάσειση μετά από πολύ δυνατό μαρκάρισμα του στον Μητράκα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Πολυχρόνη.

Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, όπως είναι σχεδόν όλες οι πρόσφατες “μονομαχίες” των δυο αντιπάλων πέρυσι και φέτος για πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στο α’ μέρος, η σημαντικότερη στιγμή σημειώθηκε μπροστά στα καρέ του Τόλιου με τον Λαδά να απομακρύνει τη μπάλα σε κόρνερ προ του Παπαδόπουλου ενώ νωρίτερα ο Τόλιος είχε μπλοκάρει συρτό σουτ του Μητράκα και αποκρούσει φάουλ του Καραμανώλα στο 30′.

Στο β’ ημίχρονο, η ομάδα του Ηλία Μποταΐτη είχε έκα καλό διάστημα στο οποίο απείλησε την εστία του Φιρινίδη, αναγκάζοντάς τον να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ το πλασέ του Θυμιόπουλου στο 62′ ενώ με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε σουτ του ίδιου παίκτη στο 67′.

Στο 68′ το σουτ του Γ. Κίτσα πέρασε άουτ, φάση που ήταν η τελευταία αξιόλογη πριν την 45λεπτη διακοπή λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Α. Μυσιούδη.

Με την επανέναρξη του αγώνα (76′), ο οποίος ολοκληρώθηκε λίγο πριν… νυχτώσει, ο Βατανιακός πήρε προβάδισμα με διαγώνιο συρτό σουτ του Καραμανώλα λίγο έξω από τη μικρή περιοχή, εκμεταλλευόμενος σουτ του Οικονόμου και κόντρα σε σώματα αμυντικών.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να “σφραγίσουν” τη νίκη αμέσως μετά, όταν ο Καραμανώλας βρέθηκε τετ α τετ με τον Τόλιο όμως ο πολύπειρος γκολκίπερ απέκρουσε σωτήρια, κρατώντας το 0-1 ενώ αργότερα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων “καθάρισε” και σε σέντρα σουτ του Δερμίση την οποία μπλόκαρε.

Στο 90’+2′ ο Κίτσας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερα και ο Τόλιος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Φιρινίδη, χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην Αναγέννηση Κολινδρού.

Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ που πετυχαίνει ο Τόλιος στην μεγάλη ποδοσφαιρική του διαδρομή. Είχε σκοράρει και στο περυσινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, χαρίζοντας και τότε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Αναγέννηση Κολινδρού, σκοράροντας στις καθυστερήσεις του εκτός έδρας 2-2 με την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τις Β. Τσικλητάρη και Δ. Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Τόλιος, Γκαράτζιας, Λαδάς, Μυσιούδης Α., Αποστολίδης, Κοσμίδης, Πρασσάς (46′ Κίτσας Γ., Μπουρανής, Ματζουράκης (75′ Ζιάκας), Θυμιόπουλος Ν. (75′ Κίτσας Ε.), Γούτσιος (51′ Λουτζιανιώτης).

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Σαμανίδης, Δερμίσης, Παντζιάλας, Λιόλιος, Οικονόμου, Παπαδόπουλος (69′ Ανανιάδης), Τσιώμης, Παρδάλης, Καραμανώλας, Μητράκας (74′ Δαδάκος – 78′ Κολαξίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This