Επιλογή Σελίδας

Την 7η νίκη της στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας πέτυχε η Αναγέννηση Κολινδρού, επικρατώντας με 3-1 της Ακαδημίας Πλαταμώνα, σε αγώνα που διεξήχθη στο “Ηλίας Δούλιας” του Κολινδρού για τη 19η “στροφή” του φετινού πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Βόρειας Πιερίας έφτασε τους 23 βαθμούς, παραμένοντας στην 8η θέση του πίνακα ενώ το σύνολο του Γιάννη Κωνσταντινίδη έμεινε στους 43 βαθμούς βλέποντας την απόσταση από τον πρωτοπόρο Αιγινιακό να “ανοίγει” στους 6 βαθμούς.

Τα “τσακάλια” προηγήθηκαν με γκολ του Γ. Κίτσα στο 46′.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με γκολ του Δ. Κατέλα.

Οι γηπεδούχοι “δάγκωσαν” για δεύτερη φορά την ομάδα της Νότιας Πιερίας στο 70′ με “δράστη” τον Παναγιωτίδη.

Το “τρίποντο” για την Αναγέννηση “σφράγισε” στο 90’+1′ ο Γ. Κίτσα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 με το δεύτερο γκολ του στο παιχνίδι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αδαμόπουλος με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Νίκολιτς.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού (Γιώργος Ματζουράκης): Καρέκλας, Τσιάμης, Μελιόπουλος, Μυσιούδης, Καραγκιοζόπουλος, Κίτσα Ν., Λουτζιανιώτης, Παντερμαλής (90′ Μαστοροτάσιος), Κίτσα Γ. (90′ Πάσχου), Παναγιωτίδης (90′ Κατσιάνος), Μπουρδάνος (86′ Κιοσσές).
Ακαδημία Πλαταμώνα (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Κούσιας, Θεοδοσιάδης, Κύριλλος (56′ Αγγελάτος), Σκαμαγκάς, Μήτρας, Τσιώμης, Χατζηλαδάς, Κατελας Ν., Ταντής (74′ Πιατίδης), Κατέλας Δ., Καπετάνος (90′ Δελητζάνης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This