Επιλογή Σελίδας

Στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας παραμένει η ΑΕ Περίστασης που κέρδισε με 2-0 την Αναγέννηση Κολινδρού, στον αγώνα που διεξήχθη στο “Ηλίας Δούλιας”, για την 7η αγωνιστική.

Η ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή έφτασε τους 17 βαθμούς και παραμένει ισόβαθμη με τον Αιγινιακό ενώ οι Κολινδρινοί έμειναν στους 4 βαθμούς και στην προτελευταία θέση του πίνακα.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Γεροντίδης στο 45′.

Το τελικό 0-2 σημείωσε ο Αποστολίδης, στο 64′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Α. Ασλανίδης με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Ραντάνι.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού (Γιώργος Ματζουράκης): Μυλωνάς, Μελιόπουλος, Τσιάμης, Κίτσα Ν., Μυσιούδης, Γλυκός (55′ Καμπερίδης), Κίτσα Γκ. (28′ λ.τ. Κιοσσές), Λουτζιανιώτης, Παναγιωτίδης (77′ Πάσχος), Παρσόπουλος Α. (77′ Ιατρού), Μπουρδάνος.

ΑΕ Περίστασης (Στέφανος Ταβουκτσής): Γαβριηλίδης, Μαχαιρίδης, Γεροντίδης, Παπαδόπουλος, Νίκου (77′ Κουκουνάρας), Κουσουρής, Χατζηθεοδωρίδης, Κάλτσο, Κουτσουμπέας (57′ Κατσαμάγκας), Αποστολίδης, Γκουνέλας (75′ Μπιζιώτας).

  • Στο 10′ ο ποδοσφαιριστής Γκρεστ Κίτσα της Αναγέννησης Κολινδρού υπέστη εξάρθρωση αγκώνα με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί. Ευτυχώς, για τον Κίτσα, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και του τοποθετήθηκε γύψος, όλα είναι καλά.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This