Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πανηγύρισε η ΑΕ Καρίτσας που επικράτησε με 2-1 της Αναγέννησης Κολινδρού στον αγώνα που διεξήχθη στο “Ηλίας Δούλιας” του Κολινδρού, για την 4η αγωνιστική.

Οι Καριτσιώτες έφτασαν τους 4 βαθμούς και “έπιασαν” τα “τσακάλια” αλλά και τον Δία Δίου στην 7η θέση του πίνακα, με τις 3 ομάδες να έχουν από 4 βαθμούς.

Η ομάδα του Σωτηρή Ζιώγα προηγήθηκε 0-1 στο 45’+1′ με σουτ του Καραθάνου (η μπάλα άλλαξε πορεία ξεγελώντας τον τερματοφύλακα Μυλωνά) μέσα από την περιοχή έπειτα από επέλεση και σέντρα του Μητράκα από αριστερά, και αφού προηγήθηκε ασταθής απομάκρυνση της άμυνας.

κλείνοντας ιδανικά το α’ ημίχρονο.

Το ίδιο ιδανικό με το φινάλε του α’ μέρους για τους “κιτρινόμαυρους” ήταν και το ξεκίνημα του β’ μέρους καθώς στο 46′ ο Κωστόπουλος “έγραψε” το 0-2 με κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος σέντρα από δεξιά.

Οι Κολινδρινοί μείωσαν σε 1-2 στο 90’+2′ με τον Παναγιωτίδη, ο οποίος απέφυγε και τον τερματοφύλακα πριν στείλει τη μπάλα στο τέρμα.

Μάλιστα, στο επόμενο λεπτό, ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να σκοράρει εκ νέου, ωστόσο ολιγώρησε αν και βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση για να πλασάρει, με αποτέλεσμα να κόψουν οι παίκτες της ΑΕ Καρίτσας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Σταφύδα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού (Γιώργος Ματζουράκης):
Μυλωνάς, Σεραφειμίδης Β. (80′ Ιατρού), Τσιάμης, Dyrmyshi, Καραγκιοζόπουλος, Μελιόπουλος, Κίτσα, Λουτζανιώτης (67′ Γλυκός), Παναγιωτίδης, Παρσόπουλος Α., Μπουρδάνος (67′ Παρσόπουλος Ε. – 85′ Σεραφειμίδης Γ.).

ΑΕ Καρίτσας (Σωτήρης Ζιώγας): Ρετσίδης, Καραθάνος (62′ Γουλαντάς), Παυλίδης, Γιαννακός, Μπιτσάνης, Τουλίκας, Κωστόπουλος (88′ Τόκας), Καρανικόλας (62′ Παπαϊωάννου), Μητράκας (62′ Μπατζογιάννης), Καλαϊτζίδης (90’+3′ Λιακόπουλος), Ναζλίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This