Επιλογή Σελίδας

Ο Αιγινιακός έμεινε αλώβητος στο… κάστρο του Πλαταμώνα, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0, με την τοπική Ακαδημία Πλαταμώνα.

Έτσι η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου στάθηκε όρθια σε μια δύσκολη έδρα, που πέρυσι στο τέλος των πλέι – όφ του πρωταθλήματος, της στέρησε την άνοδο για τη Γ’ Εθνική κατηγορία και διατηρήθηκε άξια στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από τους διώκτες της.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο από ποιοτικής πλευράς και σ’ αυτό συνετέλεσε ο απαράδεκτος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, που ήταν σε άθλια κατάσταση.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α’ ημίχρονο, στην επανάληψη οι Αιγινιώτες ανέβασαν την απόδοση τους  κυνηγώντας το διπλό, αλλά θα λέγαμε ότι τους βόλεψε τελικά η λευκή ισοπαλία, που πήραν δίκαια.

Οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες και μοιρασμένες από τις δύο ομάδες, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Αιγινιακός έπαιξε από το 70′ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χατζηδίμπα που είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Γιαμούζη. Αρχικά ο ρέφερυ του έδειξε κίτρινη, αλλά με παρέμβαση της βοηθού διαιτητή δίδας Τσικληταρη, άλλαξε την απόφαση του και τον… έστειλε στα αποδυτήρια.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στη φάση αυτή υποστηρίζοντας ότι το σωστό, ήταν να παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΑΣΗ, ΕΔΩ

Η “επίμαχη rock φάση της χρονιάς” Νο2 στο Ερασιτεχνικό Πιερίας (Aκαδημία Πλαταμώνα – Αιγινιακός 0-0) (Video)

Στο 22′ Ο Χατζηλαδάς με φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και μετά αυτή έφυγε άουτ.

Στο 58′ σουτ του Χατζηδιμπα έφυγε μόλις άουτ.

Στο 75′ δυνατό σουτ του Σαββίδη απέκρουσε ο γκολκίπερ Κούσιας.

Στο 86′ σουτ του Ταντή από ευνοϊκή θέση απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού Κουγιουμτζόγλου.

Καλός σε γενικές γραμμές ο διαιτητής κ. Τάσος Γιαμούζης και οι  βοηθοί διαιτητές  δίδα Δήμητρα Τσικλητάρη και Ατματζίδης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ακαδημία Πλαταμώνα (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Κούσιας, Θεοδοσιάδης, Αρζάνας, Σιαμάγκας, Μήτρας, Αγγελάτος (82′ Μανώλας), Κατέλας, Τσιώμης, Ταντής, Χατζηλαδάς, Πιατίδης (90′ Γαλάνης).

Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Κουγιουμτζόγλου, Καρτσαμπάς,  Κακατάτσιος, Δαραής, Κοσμίδης, Μπουρανής, Χατζηδίμπας, Τσολακίδης, Παρδάλης (88′ Αβραάμ), Κόλα (77′ Καπετάνος), Τασιώνας (68′ Σαββίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This