Επιλογή Σελίδας

Σε ρυθμό ρελαντί ο επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας Αιγινιακός κέρδισε χωρίς να… “ιδρώσει” τον Καλλιθεακό με το γνώριμο γι’ αυτόν σκορ (4-0) και συνεχίζει την φετινή του φρενήρη πορεία προς τον τίτλο.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης” και έφτασε άνετα στην τελική επικράτηση χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες για τη διεύρυνση του τελικού αποτελέσματος.

Μάλιστα για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι (630 λεπτά), οι γηπεδούχοι κράτησαν το μηδέν  .

Ο Καλλιθεακός έδειξε… χαρακτήρα, αλλά σε καμμια περίπτωση δεν εδικαιούτο κάτι περισσότερο για μια θετική έκβαση του ματς.

Στο 10′ ο Κακατάτσιος έκανε ωραία σέντρα  και ο Βασιλης Χατζηδιμπας, με πλάτη στην εστία έπιασε ένα εκπληκτικό σούτ, στέλνοντας τη μπαλλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Στο 27′ ο Χατζηδίμπας τροφοδότησε θαυμάσια τον Ραφαήλ Παρδάλη και ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή  διπλασίασε τα τέρματα του Αιγινιακού.

Στο 44′ ο Νίκος Σαββίδης με αριστοτεχνικό κτύπημα φάουλ έκανε το 3-0.

Στο 75′ ο Τασιώνας από τα δεξιά πραγματοποίησε σέντρα ακριβείας και ο νεαποκτηθείς Ζώβληκας άνοιξε λογαριασμό, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Στο 69′ ο Τουλίκας από καλή θέση σούταρε δυνατά, όμως ο γκολκίπερ του Αιγινιακού Κουγιουμτζόγλου απέκρουσε τη μπάλλα.

Διαιτητής ο κ. Αδαμόπουλος και βοηθοί Διαιτητές οι κ.κ Νικόλιτς και Κωτούλας.

Οι συνθέσεις:
Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Κουγιουμτζόγλου, Δαραής, Κακατάτσιος (59′ Αβραάμ),  Καρτσαμπάς Χ., Γιαζιτζόγλου (68′ Μπουντάνι), Τσολακίδης (68′ Εμμανουηλίδης), Τασιώνας, Κόλα, Παρδάλης, Χατζηδίμπας (68′ Αποστολίδης), Σαββίδης (59′  Ζώβληκας).
Καλλιθεακός (Μίμης Μπενίσκος): Γκεβρέκης, Μάρκου, Σαμαράς,  Μπαμπέτας, Σκέντος (46′ Ζιμέρι),  Δημητρουλόπουλος, Σεϊταρίδης, Ασλανίδης, Μπαλαούρας (63′ Τουλίκας), Παπαδόπουλος, Αμβροσιάδης (53′ Τσικαδέρης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This