Επιλογή Σελίδας

Στο τελευταίο παιχνίδι για το 2023 ο Αιγινιακός, συνέτριψε τον Δία Δίου με το “αστρονομικό” 9-0, ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Ακαδημία Πλαταμώνα.

Οι γηπεδούχοι ήταν ιδιαίτερα παραγωγικοί και παίζοντας ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας συνδυάσαν γκόλ και θέαμα, αποζημιώντας τους θεατές, που βρέθηκαν στο “Γιάννης Παραλυκίδης” .

Στο 4′ ο Παρδάλης με παράλληλη ωραία  σέντρα βρήκε τον  Σωτήρη Αβραάμ, που από κοντά με πλασέ  άνοιξε το σκορ.

Στο 7′ και πάλι οι ίδιοι πρωταγωνιστές με τον Παρδάλη να σουτάρει δυνατά ο γκολκίπερ Κωνσταντίνου απέκρουσε ασθενώς και ο καραδοκών Αβραάμ έγραψε το 2-0.

Στο 14′ ο Κακατάτσιος σέντραρε θαυμάσια από τ’ αριστερά και ο Ραφαήλ Παρδάλης με κοντινό σουτ τριπλάσιασε τα τέρματα  του Αιγινιακού.

Στο 33′ ο Αβραάμ βρήκε τον Παρδάλη και ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας εύκολα σημείωσε το 4-0.

Στο 55″ ο Παρδάλης “έστρωσε” στον Κώστα  Τασιώνα, που με χαρακτηριστική άνεση πέτυχε το 5-0.

Στο 66′ ο Παρδαλης με κεραυνοβολο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 6-0, κάνοντας χάτ τρικ.

Στο 68′ ο Χατζηδίμπας έδωσε τον Μαρίνο Τοπαλίδη, ο οποίος  με συρτό σουτ έκανε το 7-0.

Στο 70′ ο Βασίλης Χατζηδίμπας  με εκπληκτικό κτύπημα φάουλ έγραψε το 8-0.

Στο 80′ ο Παρδάλης με προσωπική ενέργεια έστειλε την μπαλλα στα δίχτυα κάνοντας καρέ τερμάτων και  διαμορφώνοντας το τελικό 9-0.

Διαιτητής ο κ. Σταφίδας και βοηθοί διαιτητές οι κ.κ. Μπατσαράς και Ντουράκογλου.

Οι συνθέσεις:
Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Μαλέσιος, Καρτσαμπάς, Κακατάτσιος (30′ Εμμανουηλίδης), Κοσμίδης (30′ Τοπαλίδης), Παππάς (46′ Δαραής), Μπουρανής (30′ Μπουντάνι), Τασιώνας, Κόλα (46′ Ορφανίδης), Παρδάλης, Χατζηδίμπας, Αβραάμ.

Δίας (Δημήτρης Παπαζήσης): Κωνσταντίνου, Περδίκης, Μπέης, Υφαντής, Αλεξανδρίδης, Σαρρής (46′ Καραγεώργης), Παπαγιαννόπουλος, Μικελέρι, Κατιμερτζής, Χασιώτης, Γουλάντας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This