Επιλογή Σελίδας

Ανοικτό παιχνίδι με πληθώρα επιθετικών στιγμών και από τις δύο ομάδες έγινε στο “Γιάννης Παραλυκίδης”, όπου Αιγινιακος και Ατρόμητος Κατερίνης διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1, αφού μοιράστηκαν γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις.

Ήταν το δεύτερο Χ των Αιγινιωτών φέτος, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν άξια ένα θετικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τη ροή του αγώνα η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου “σπατάλησε” αρκετές ευκαιρίες, παρότι ο τρόπος ανάπτυξης του παιχνιδιού της δεν ήταν και ο καλύτερος δυνατός.

Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος παρουσίασε πολύ καλό σύνολο, που στάθηκε εξαιρετικά στην άμυνα και με ξαφνικές αντεπίθεσης, όταν το παιχνίδι άνοιξε παραλίγο να φύγει με το διπλό.

Στο 11′ ο Αιγινιακός προηγήθηκε όταν ο Μπουρανής τροφοδοτησε ωραία τον Καπετάνο, αυτός σέντραρε αμέσως και ο Ραφαήλ Παρδάλης εύκολα έστειλε τη μπάλλα στα δίχτυα του Τολλάρι.

Στο 18′ καλή ευκαιρία για τον Ατρομητο όταν ο Παναγιωτίδης Α. μπήκε από πλάγια αριστερά αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο άουτ.

Στο 25′ Ο Ατρόμητος ζήτησε επίμονα πέναλτυ σε χέρι του Κόλα, ενώ ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί, εν μέσω έντονων διαμαρτυριών.

Στο 36′ ο Ανέστης Παναγιωτίδης με φοβερό σουτ από μακρινή απόσταση έφερε το ματς στα ίσια.

Ήταν ένα πανέμορφο γκόλ, που λίγα παρόμοια θα δούμε φέτος στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Στο 41′ ο Παρδάλης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από αμυντικό, χωρίς όμως ο διαιτητής κ. Τάσος Ασλανίδης να δώσει το καταφανές πέναλτυ.

Στο 55′ ο Χατζηδίμπας έδωσε στον Σαββιδη, που από καλή θέση σούταρε άουτ.

Στο 75′ ο Καρτσαμπάς τροφοδότησε τον Χατζηδίμπα όμως ο γκολκίπερ Τολλαρι σωτήρια μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 78′ ο Αιγινιακός πέτυχε γκόλ με κεφαλιά του  Τασιώνα, αλλά ακυρώθηκε γιατί πάνω στη γραμμή ακούμπησε τη μπάλα ο Χατζηδίμπας.

Στο 82′ σουτ του Τασιώνα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 86′ ο Αν. Παναγιωτίδης σούταρε, μεγάλη απόκρουση ο τερματοφύλακας  Κουγιουμτζόγλου.

Στο 87′  το σουτ του Τασιώνα έδιωξε σε κόρνερ ο πορτιέρε του Ατρόμητου.

Διαιτητής ο Τάσος Ασλανίδης και βοηθοί διαιτητές οι κ.κ. Μαυρογιώργος και Χατζηγιάννης.

Δικαιολογημενα τα παράπονα και των δύο αντιπάλων για τα πέναλτυ (ένα για κάθε ομάδα), που δεν έδωσε στο α’ ημίχρονο.

Αιγινιακός ( Γιώργος Ντάμτσιος) : Κουγιουμτζόγλου, Κακατάτσιος στο 73′ Αβραάμ, Δαραής στο 65′ Καρτσαμπάς, Μπουρανής, Γιαζιτζόγλου, Χατζηδίμπας,  Κόλα στο 73′ Τασιώνας, Σαββίδης στο 68′ Τοπαλίδης,  Παρδάλης, Καπετάνος, Κοσμίδης στο 65′ Τσολακίδης.

Ατρόμητος ( Γιώργος  Μπεκιάρης ) : Τολλάρι, Παναγιωτίδης  Γ. στο 43′ Καρκάλης, Σατσίδης, Χαλκίδης, Μεντόλι, Κλιάνης, Μιχαηλίδης, Νταμπαλάκης στο  74′ Στμκόπουλος,Παναγιωτίδης Α., Χρυσόπουλος στο 70′ Αμβροσιάδης, Τσιτλακίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This