Επιλογή Σελίδας

Σ’ εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Αιγινιακός, διεύρυνε το σερί των επιτυχιών του φιλοδωρώντας με 4-0 τέρματα την ΑΕ Καρίτσας στο “Γιάννης Παραλυκίδης” και συνεχίζοντας την προέλαση του στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας οδεύοντας προς τον τίτλο.

Οι παίκτες του Γιώργου Ντάμτσιου σ’ ένα ακόμη παιχνίδι από νωρίς πήραν τα ηνία και σαφές πλεονέκτημα για τους τρείς βαθμούς, μάλιστα στο α’ ημιχρονο ήταν “χάρμα οφθαλμών” παίζοντας ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας.

Έτσι η λήξη στο πρώτο μισό του αγώνα τους βρήκε μπροστά στο σκόρ με 3-0 και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τη συνέχεια.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι χωρίς άγχος πλέον κατάφεραν να πετύχουν και ένα τέταρτο τέρμα απέναντι σε μια νεανική ομάδα, που παρά τη μεγάλη σε έκταση ήττα της άφησε καλές εντυπώσεις.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού πρέπει ν’ αναφέρουμε ότι ο νεαποκτηθείς έμπειρος επιθετικός Κώστας Αποστολίδης πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ, ανοίγοντας λογαριασμό, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο έτερος της επίθεσης Νίκος Σαββίδης σκόραρε δις.

Στο 5′ ο Κακατάτσιος εκτέλεσε θαυμάσια φάουλ, σαν κοντινό κόρνερ και ο Σαββίδης με εκπληκτική κεφαλιά άνοιξε το σκόρ.

Στο 20′ Αποστολίδης ύστερα από γύρισμα “πάρε – βάλε” του Σαββιδη, έγραψε με κοντινό σούτ το 2-0.

Στο 36′ σε ωραία σέντρα πάλι του Κακατάτσιου, που για δεύτερη φορά έγινε δημιουργός ο Αποστολίδης με άπιαστη κεφαλιά, έκανε το 3-0.

Για να κλείσει το σκόρ στο 65′ εκ νέου ο Σαββίδης, από κοντά, μετά από όμορφη ενέργεια και πάσα του Παρδάλη.

Διαιτητής ο Λάμπρος Ντασιόπουλος και βοηθοί διαιτητές οι Σταφίδας και Α. Ασλανίδης.

Οι συνθέσεις
Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Κουγιουμτζόγλου, Δαραής, Κακατάτσιος, Γιαζιτζόγλου (60′ Κακατάτσιος), Καρτσαμπάς Χ., Τσολακίδης, Παρδάλης (68′ Αβραάμ), Κοσμίδης (68′ Εμμανουηλίδης), Αποστολίδης (75′ Καρτσαμπάς Α.), Χατζηδίμπας (60′ Μπουντάνι), Σαββίδης.
ΑΕ Καρίτσας (Σωτήρης Ζιώγας): Ρετσίδης, Τουλίκας, Τόκας (46′ Παπαϊωάννου), Μπιτσάνης, Παυλίδης, Καραθάνος (8′ Λιακόπουλος), Κωστόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Μπατζογιάννης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This