Επιλογή Σελίδας

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας Αιγινιακός ξεπέρασε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το εμπόδιο του Αετού Καταλωνίων, τον οποίον “φιλοδώρησε” με 7 γκολ στο “Γιάννης Παραλυκίδης”, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου ήταν “χάρμα οφθαλμών” σ’ ολο το μάτς και γοήτευσε τόσο με την ανάπτυξη του παιχνιδιού της, όσο και με την αποτελεσματικότητα της, ενθουσιάζοντας τους φιλάθλους του Αιγινίου.

Ο Αετός προσπάθησε και θα μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ.

Στο 12′ ο Καπετάνος σέντραρε από τα δεξιά ο Παρδαλης έπιασε το σουτ, απέκρουσε προσωρινά ο γκολκίπερ Γκούτζας και ο νεαρός Κώστας Τασιώνας που ακολούθησε τη φάση με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο 34′ ο Χατζηδίμπας με ωραία ενέργεια βρήκε τον Δημήτρη Καπετάνο, που με θαυμάσιο διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2 – 0.

Στο 44′ δυνατό σουτ του Ιωάννου βγήκε μόλις άουτ.

Στο 45′ από κοντά ο Κότσι πλάσαρε ολομόναχος άουτ, για να χαθεί η καλύτερη ευκαιρία των φιλοξενουμένων.

Στο 49′ ο Χατζηδίμπας τροφοδοτησε τον αμαρκάριστο Τασιώνα, το σούτ του οποίου έφυγε μόλις άουτ.

Στο 52′ το σούτ του Χατζηδιμπα κόντραρε σε αμυντικό η μπάλα στρώθηκε στον Ραφαήλ Παρδάλη, που εύκολα έκανε το 3-0.

Στο 62′ ο Παρδάλης έκανε εκπληκτική σέντρα και ο Βασίλης Χατζηδίμπας με καρφωτή κεφαλιά ανεβασε τον δείκτη του σκόρ στο 4-0.

Στο 72′ ο Κόλα σέντραρε ωραία ο Τασιώνας επιχείρησε σέντρα σουτ και ο Ραφαήλ Παρδάλης άνετα διαμόρφωσε το 5-0, διπλασιάζοντας τα δικά του τέρματα.

Στο 80′ ο Κόλα και πάλι δημιουργός έκανε έξυπνη “μπαλιά τρύπα” στον Σωτήρη Αβραάμ, που με εξαιρετικό σουτ σημείωσε το 6-0.

Στο 90′ ο 16χρονος Τασιώνας με φοβερή ενέργεια και άψογο σουτ έκλεισε το σκορ, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Διαιτητής ο κ. Μέγας με βοηθούς Διαιτητές τους κ.κ. Σαλτσίδης και Νατσιό.

Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Κουγιουμτζόγλου, Καρτσαμπάς (65′ Αβραάμ), Κακατάτσιος, Δαραής, Μπουρανής (74′ Κοσμίδης), Κόλα, Χατζηδίμπας (65′ Τοπαλίδης), Τσολακίδης, Παρδάλης (74′ Εμμανουηλίδης), Καπετάνος (74′ Ορφανίδης), Τασιώνας.

Αετός Καταλωνίων (Κώστας Κατσιαμήτας) : Γκούτζας, Δουλαλάς, Κότσιαρης, Βανάσας, Μούστα (57′ Γαλάνης), Ιωάννου, Πάγια, Γούτσιος (66′ Ρούντος), Νταμπαλάκης, Ζαζόπουλος (46′ Κότσι), Πότσι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This