Επιλογή Σελίδας

Άλλη μία νίκη πέτυχαν οι Νότιοι αφού επικράτησαν και του Άρη Κοκκινοπλιτών με σκορ 3-0 και έβαλαν τέλος στο αήττητο σερί του. Ο Ποσειδώνας ήταν ανώτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα,έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και πέτυχε άλλη μία εύκολη νίκη. Το σκορ άνοιξε στο 35′ λεπτό ο Ταντής με εκπληκτικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.Το δεύτερο γκολ για τους πρωτοπόρους ήρθε στο 78′ λεπτό με κοντινό πλασέ του Χρυσόπουλου μετά από όμορφη σέντρα του Παυλίδη. Το τελικό 3-0 πέτυχε στο 87′ λεπτό ο Παυλίδης μετά από εξαιρετική ενέργεια και πάσα του Γκουδάρα. Οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια ένα σε σουτ του αρχηγού Σδούγκα και σε κεφαλιά του Τροίρη.

Με αυτή την νίκη ο κυπελλούχος Ποσειδώνας έφτασε τους 67 βαθμούς και παραμένει στο +13 από την Καρίτσα ενώ ο Άρης Κοκκινοπλιτών παρέμεινε στους 26 βαθμούς και στην 12η θέση του βαθμολιγικού πίνακα.

ΑΕ Ποσειδών ΠΠΠ: Ταταρίδης, Γκουδάρας, Τροίρης, Αποστολίδης, Παυλίδης, Γαλάνης (54′ Καλαμπάκας), Οικονόμου, Γκανάβας, Κυρτέγος (69′ Κατσαρός), Ταντής (60′ Χρυσόπουλος), Σδούγκας.

Άρης Κοκκινοπλιτών: Βελώνης, Κυλώνης (60′ Δημητρίου), Φακίτσας (60′ Λαγιώτης), Πάρλας, Σκαμπαρδώνης, Μπιτσάνης, Τσιανάκας, Ταβουκτσής, Μιχαλίτσιος, Παπαδόπουλος (63′ Αμπατζίδης), N’ Diaye.