Επιλογή Σελίδας

Άλλη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ΑΕ Περίστασης, επικρατώντας με το ευρύ 4-0 του Δία Δίου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και παρέμεινε στην κορυφή, ισόβαθμη με τον Αιγινιακό.

Η ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή έφτασε τους 20 βαθμούς ενώ ο Δίας έμεινε στους 8 βαθμούς και υποχώρησε στην 9η θέση του πίνακα.

Στο 25′ ο Χατζηθεοδωρίδης βρέθηκε απέναντι από τον Μπεκιάρ, τον πλάσαρε, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης με κοντινό σουτ την έστειλε στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 74′ ο Αποστολίδης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ζευγάρωσε τα τέρματα για την ΑΕ Περίστασης.

Το 3-0 έγινε στο 83′ με κεφαλιά του Πολυχρονιάδη έπειτα από σέντρα του Κατσαμάγκα από δεξιά.

Το “τρίποντο” για την ομάδα της Περίστασης “σφράγισε” με πανέμορφο μακρινό σουτ ο Χατζηθεοδωρίδης, στο 90’+2′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μηνούδης με βοηθούς τους Β. Χαλκίδη και Γερμανό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ Περίστασης (Στέφανος Ταβουκτσής): Γαβριηλίδης, Μαχαιρίδης, Κουτσουμπέας (70′ Γεροντίδης), Κολαξίδης, Παπαδόπουλος, Κουσουρής, Χατζηθεοδωρίδης, Παπαδημητρίου (70′ Κάλτσο), Σπυρλίδης (78′ Πολυχρονιάδης), Αποστολίδης (78′ Κουκουνάρας), Γκουνέλας (65′ Κατσαμάγκας Π.).

Δίας Δίου: Μπεκιάρης, Περδίκης (65′ Σπυριδόπουλος), Μπέης, Λαμογιάννης, Ασλανίδης, Αλεξανδρίδης, Υφαντής, Μικελέφι (46′ Τσενεκίδης), Μότσιας (78′ Κατιμερτζής), Τσιούχας (46′ Παπαγιαννόπουλος), Σαρρής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This