Επιλογή Σελίδας

Μετά από οκτώ συνεχόμενες νίκες ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, Αιγινιακός, ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα στην Περίστασης με την τοπική ΑΕ.

Το συγκρότημα του Γιώργου Ντάμτσιου προσγειώθηκε ανώμαλα στο…”χωράφι” με το οποίο έμοιαζε περισσότερο το γήπεδο της Περίστασης και έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια του να μπει στα πλέι οφ με μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή από την Ακαδημία Πλαταμώνα (τώρα είναι στο +4).
Πάντως οι φιλοξενούμενοι δεν εδικαιούντο κάτι καλύτερο και μάλλον θα πρέπει να νοιώθουν ικανοποιημένοι με το ισόπαλο λευκό αποτέλεσμα, που πήραν γιατί η εμφάνιση τους ήταν κάτω του μετρίου.

Μπορεί να συνετέλεσε σ’ αυτό ο κακός αγωνιστικός χώρος και ο δυνατός άνεμος, όμως σε καμμια περίπτωση δεν αποτελούν βάσιμη δικαιολογία, για το γεγονός οτι δεν απέδωσαν τα… συνήθη.

Το μόνο θετικό ήταν ότι για 8ο συνεχές παιχνίδι (720 λεπτά), διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους και αναμφίβολα μερίδιο σ’ αυτό έχει ο γκολκίπερ των κυανολεύκων, Κώστας Κουγιομτζόγλου, με την εξαιρετική του παρουσία.

Ο βαθμός σύμφωνα με την αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων είναι χρυσός για την ομάδα του Αιγινίου, ενώ η ΑΕ Περίστασης έπαιξε παθιασμένα και δυνατά και κυρίως στην επανάληψη δημιούργησε σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, απέναντι στον Αιγινιακό, που όπως προείπαμε ήταν αγνώριστος, χωρίς αρχή και τέλος.

Τώρα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Ακαδημία Πλαταμώνα στο “Γιάννης Παραλυκίδης”, όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

Στο 49′ χάθηκε η μεγαλύτερη στιγμή της τοπικής Α.Ε. όταν ο Γκουνέλας μπήκε θαυμάσια σούταρε δυνατά ο τερματοφυλακας του Αιγινιακού βρήκε σωτήρια με τα δάχτυλα του τη μπάλλα κι αυτή κτύπησε στο κάθετο δοκάρι του.

Στο 83′ ο Χ. Καρτσαμπάς από κοντά έπιασε ωραίο σουτ, αλλά έσωσαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί της Περίστασης, διώχνοντας τη μπάλλα.

Διαιτητής ο κ. Παραδεισόπουλος και βοηθοί διαιτητές η κα. Τσικλητάρη Β. και ο κ. Χατζηγιάννης.

Οι συνθέσεις:
ΑΕ Περίστασης (Στέφανος Ταβουκτσής): Γαβριηλίδης, Πολυχρονιάδης, Γεροντίδης, Νίκου, Παπαδόπουλος, Παπαδημητρίου, Χατζηθεοδωρίδης, Κουσουρής, Γκουνέλας (78′ Βαρνάς), Σπυρλίδης (60′ Κατσαμάγκας), Κάλτσο (78′ Λάμπρου).

Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Κουγιουμτζόγλου, Καρτσαμπάς Α. (60′ Δαραής), Κακατάτσιος, Γιαζιτζόγλου (78′ Παππάς), Καρτσαμπάς Χ., Μπουρανής (65′ Τασιώνας), Σαββίδης, Κόλα (78′ Ζώβληκας), Παρδάλης, Χατζηδίμπας, Αποστολίδης (65′ Τσολακίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This