Επιλογή Σελίδας

Ο Αιγινιακός παίζοντας ποδόσφαιρο αξιώσεων σε όλο το ενενηντάλεπτο, έκανε επίδειξη δύναμης στην Καρίτσα κερδίζοντας με 5-1 την τοπική ΑΕ και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, μαζί με την ΑΕ Περίστασης, ύστερα από επτά αγωνιστικές μέρες.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου από τα… αποδυτήρια έδειξε τις διαθέσεις της και κατάφερε να φτάσει δίκαια σε μια ευρεία νίκη, συνδυάζοντας θέαμα και ουσία.

Η ΑΕ Καρίτσας πάλεψε φιλότιμα αλλά δεν άντεξε στην πίεση των Αιγινιωτών, πάντως παρουσίασε ένα καλογυμνασμένο σύνολο.

Στο 7′ ο Αβραάμ έκανε ασίστ από τα δεξιά και ο Ραφαήλ Παρδάλης από κοντά έγραψε το 0-1.

Στο 17′ ο Βασίλης Χατζηδίμπας ανατράπηκε από τον γκολκίπερ Ρετσίδη και ο παθών το εκτέλεσε αλλά “Πανέγκα” εύστοχα διπλασιάζοντας τα τέρματα του
 Αιγινιακού.

Στο 21′ μεγάλη ευκαιρία της Καρίτσας όταν ο Καραθάνος Χ. έπιασε το σουτ , ο τερματοφύλακας Κουγιουμτζόγλου απέκρουσε προσωρινά και ο Μητράκας σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 45′ ο Κοσμίδης με ωραία κάθετη μπαλλια βρήκε τον  Ραφαήλ Παρδάλη, που με ψηλοκρεμαστό σουτ “κρέμασε” τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων γράφοντας το 0 -3.

Στο 49′ ο Μπουρανής κατά λάθος τροφοδότησε τον αμαρκάριστο  Κωστόπουλο ,που εύκολα μείωσε σε 1-3.

Στο 52′ ο Χατζηδίμπας έδωσε στον Σωτήρη Αβραάμ, που με δυνατό κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα αντίπαλα δίχτυα (1- 4), έτσι ο νεαρός άσσος στο ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του Αιγινίου, μετά από δημιουργός στο πρώτο γκολ στέφθηκε και σκόρερ.

Στο 55′ σουτ του  Ναζλίδη η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αιγινιακού.

Στο 67′ ο Παρδάλης επιχείρησε “σόλο” και  έδωσε έτοιμο γκολ στον Β. Χατζηδίμπα, που  σε κενό τέρμα σαν σε προπόνηση πέτυχε το 1-5.

Στο 77′ ο  16χρόνος Κωστας Τασιώνας πλάσαρε από ευνοϊκή θέση μόλις άουτ.

Διαιτητής ο κ. Γιώργος Ασλανίδης και Βοηθοί Διαιτητές οι κ.κ. Αδαμαντίδης και Σταφύδας.

ΑΕ Καρίτσας (Σωτήρης Ζιώγας): Ρετσίδης, Τουλίκας, Παυλίδης, Γιαννακός, Μπιτσάνης, Σκαμπαρδώνης (46′ Καραθάνος Α.), Κωστόπουλος (67′ Μπατζογιάννης), Καραθάνος Χ.,  Μητράκας Θ. (58′ Παπαϊωάννου), Καλαιτζίδης (67′ Γουλάντας), Ναζλίδης (76′ Μητράκας Κ.).

Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Κουγιουμτζόγλου, Καρτσαμπάς, Κακατάτσιος, Δαραής, Γιαζιτζόγλου (34′ λ.τρ. Μπουρανής), Κόλα (53′ Τσολακίδης), Χατζηδίμπας (65′ Εμμανουηλίδης), Κοσμίδης, Παρδάλης,  Σαββίδης (53′ Τασιώνας), Αβραάμ (65′ Τοπαλίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This