Επιλογή Σελίδας

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Αιγινιακός κέρδισε με σχετική ευκολία στα Καταλώνια τον τοπικό Αετό με 4-0 τέρματα (3η φορά φέτος σημειώνει το ίδιο σκορ) και βρίσκεται πλέον στο +6 από την δεύτερη Ακαδημία Πλαταμώνα.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό από ποιοτικής πλευράς και σ’ αυτό συνετέλεσε ο άριστος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου παρουσιάστηκε πανίσχυρη και πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Αετό να έχει θετικές σκέψεις αναφορικά με την έκβαση του ματς.

Οι γηπεδούχοι, που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες, αλλά δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν.

Πρωταγωνιστής της αιγινιώτικης νίκης ήταν ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Ραφαήλ Παρδάλης, που σημείωσε χατ τρικ ενώ το ντεμπούτο του έκανε και το νέο απόκτημα της ομάδας του Αιγινίου Κυριάκος Ζώβληκας.

Στο 19′ μακρινή μπαλιά του Χ. Καρτσαμπά προς τον Νίκο Σαββίδη, αυτός κατέβασε ωραία τη μπάλα και με εξαιρετικό σουτ έγραψε το 0-1.
Στο 25′ Φάουλ του Αποστολίδη αμυντικός των γηπεδούχων απέκρουσε εμφανώς με το χέρι, χωρίς ο Διαιτητής κ. Ατματζίδης να δώσει το καταφανές πέναλτυ.
Στο 31′ ο Μπουρανής έδωσε στον Παρδαλη, που από καλή θέση σούταρε άουτ.
Στο 39′ ο Ραφαήλ Παρδάλης με προσωπική ενέργεια και με κοντινό σουτ από πλάγια θέση διπλασίασε τα τέρματα του Αιγινιακού.
Στο 52′ ο Καρτσαμπάς Α. έκανε εκπληκτική παράκληση σέντρα και πάλι ο Παρδάλης, χρειάστηκε σκόρερ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 0-3.
Στο 53′ ο Τασιώνας βρήκε θαυμάσια τον Ραφαήλ Παρδάλη, που εύκολα πέτυχε το τελικό 0-4.
Στο 75′ ο Δαραής έκανε σέντρα και ο Τασιωνας με κεφαλιά εξ επαφής δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα .

Διαιτητής ο κ. Ατματζίδης και βοηθοί Διαιτητές οι κ.κ. Γερμανός και Κωτούλας .

Οι συνθέσεις :
Αετός Καταλωνίων (Κώστας Κατσιαμήτας): Γκούτζας, Γαλάνης, Κουτσιαρής, Γούσιος, Μούστα, Ιωάννου, Πάγια, Νταμπαλάκης, Ρούντος, Καμπερίδης, Πότσι.
Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Κύρου, Καρτσαμπάς Α., Γιαζιτζόγλου (55′ Μπουντάνι), Καρτσαμπάς Χ. (73′ Δαραής), Παππάς, Μπουρανής (73 ‘ Κοσμίδης), Τασιώνας, Τσολακίδης, Παρδάλης (55′ Ζώβληκας), Αποστολίδης, Σαββίδης (63’ Εμμανουηλίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This