Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη Κοκκινοπλιτών και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Ο Άρης έφτασε τους 10 βαθμούς και είναι πλέον μόνος στη 10η θέση του πίνακα ενώ ο Αχιλλέας παρέμεινε προτελευταίος έχοντας πλέον διαφορά 2 βαθμών από τον ουραγό Θερμαϊκό Κορινού (5 έναντι 3).

Η ομάδα του Γιώργου Σκέντου ήταν καλύτερη στο α’ μέρος, δημιουργώντας και χάνοντας ευκαιρίες ενώ στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι παρά το αριθμητικό μειονέκτημα (αποχώρησε τραυματίας με διάστρεμμα ο Qevani στο 40′ και δεν υπήρχε παίκτης για να τον αντικαταστήσει), βελτίωσαν την εικόνα τους και κατόρθωσαν να κρατήσουν το μηδέν, παίρνοντας τον βαθμό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Ραντάνι.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Άρης Κοκκινοπλιτών (Γ. Σκέντος): Λαφατζής, Παπαγιαννόπουλος, Σαμαλής, Ασλανίδης, Νταντίνης, Αγγελάτος, Καρτσαμπάς, Μάρκου, Σαρρής, Καμπερίδης, Στρατής.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Α. Γεωργιάδης): Μπούτας, Παπαγιαννόπουλος, Λαράκου, Κατιμερτζής, Αλία, Ορφανίδης, Qevani, Βελιτσιάνος, Λαδένης, Δημητρίου, Βαρνάς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This