Επιλογή Σελίδας

Ακόμα… βάζει γκολ η ΑΕ Καρίτσας, η οποία “σκόρπισε” με το εντυπωσιακό 12-1 τον Άρη Κοκκινοπλιτών, σε αγώνα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, καθώς το σκορ τα λέει όλα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σωτήρη Ζιώγα ήταν ο Ναζλίδης που σκόραρε ούτε μία, ούτε δύο αλλά οκτώ φορές, επίδοση που ίσως αποτελεί ρεκόρ στα ερασιτεχνικά γήπεδα της Πιερίας.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής των “κιτρινόμαυρων” σκόραρε στο 5′, στο 7′, στο 27′, στο 53′, στο 60′, στο 63′, στο 80′ και στο 82′.

Το σκορ για την ΑΕ Καρίτσας άνοιξε στο 3′ ο Λιακόπουλος.

Στο 11′ ο Κωστόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Το 0-6 που ήταν και σκορ ημιχρόνου, σημείωσε στο 29′ ο Κωνσταντής.

Στο β’ μέρος, πέρα από τα πέντε γκολ του Ναζλίδη, για τους Καριτσιώτες σκόρερε ο Τσιούχας σρο 73′.

Η ομάδα του Άρη Κοκκινοπλιτών πέτυχε το γκολ της τιμής (1-12) με τον Τριγωντζή στο 84′.

Με τη σημερινή νίκη της η ΑΕ Καρίτσας “έπιασε” στην 6η θέση τον Δία Δίου, με τις δύο ομάδες να έχουν από 8 πόντους ενώ ο Άρης έμεινε στο 0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γερμανός με βοηθούς τους Χαλκίδη και Αβραμίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Άρης Κοκκινοπλιτών: Κυπαρισσόπουλος, Ιακωβίδης, Mustafa, Λαζαρίδης, Γιαγμουρίδης, Σπυρόπουλος, Τζήμος, Τριγωντζης, Μπογκντάνι, Τριανταφύλλου (46′ Κλιάνης), Μποζίδης.

ΑΕ Καρίτσας (Σωτήρης Ζιώγας): Καλαμπούκας, Παπαϊωάννου, Γουλαντάς, Γιαννακός (46′ Γκίνας), Μπατζογιάννης, Τουλίκας (46′ Κακάνης), Κωστόπουλος (65′ Μπέης), Κωνσταντής, Λιακόπουλος, Καλαϊτζίδης (46′ Τσιούχας), Ναζλίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This