Επιλογή Σελίδας

Την ήττα στη διαδικασία των πέναλτι, υπέστη ο ΠΟΑ από την Ηλιούπολη, με τους Ατσαλενιώτες να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση του διαιτητή, να δώσει επανάληψη σε εκτέλεση πέναλτι του Κράσι την οποία αρχικά απέκρουσε ο Γιαγκιόζης, με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας της Αθήνας να ευστοχεί στη 2η προσπάθειά του και να χαρίζει τη πρόκριση στην ομάδα του. 3-3 η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση.

Ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας από τον ΠΟΑ στο πρώτο μέρος, που παρ’ ότι ιδιαίτερα τα πρώτα 20 λεπτά, είχε πιεστεί αρκετά από τον αντίπαλό του, κατάφερε να είναι αυτός που πήρε «κεφάλι» στο σκορ, στο 15’ με τον Ολιβέιρα από τα αριστερά να κάνει τρομερή ατομική ενέργεια και σουτ, ανοίγοντας το σκορ. Νωρίτερα, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 2’ με τον Γεμιστό αλλά ο Γιαγκιόζης απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ ενώ στο 14’ ο Καϊμακαμούδης με μακρινό σουτ, αστόχησε.

Μετά το γκολ ο ΠΟΑ κατάφερε να ισορροπήσει, να κερδίσει μέτρα και στο 34’ πέτυχε και δεύτερο γκολ, με τον Σένκα να εκτελεί φάουλ και τον Αννιτσάκη με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Η Ηλιούπολη μείωσε άμεσα σε 2-1 με τον Ταβάρες με πλασέ στην κίνηση, όμως ο ΠΟΑ και πάλι με πρωταγωνιστή τον Ολιβέιρα, έφτασε στο 3-1, όμως σκόρερ ήταν ο Καϊμακαμούδης που δέχτηκε πάσα «πάρε-βάλε» από τον Πορτογάλο.

Στην επανάληψη η Ηλιούπολη μπήκε αποφασισμένη να μειώσει και να ψάξει τις προϋποθέσεις και για την ισοφάριση. Στο 49’ κατάφερε να μειώσει σε 3-2 με τον Ντινιωτάκη με κοντινή προβολή, ενώ στο 54’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ταβάρες να βγαίνει στη κόντρα και να σουτάρει αλλά ο Γιαγκιόζης ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Η πρώτη καλή στιγμή του πΟΑ στην επανάληψη, καταγράφηκε στο 65’ με τον Κερμενίδη να σουτάρει με δύναμη αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και στο 70’ έφτασε στο 4-2 αλλά ο Τσιρούδης που σκόραρε, υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και το γκολ δεν κατοχυρώθηκε.

Δύο λεπτά αργότερα, η Ηλιούπολη εκ νέου έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ντινιωτάκη και πάλι να μην μπορεί να νικήσει τον Γιαγκιόζη, αλλά στο φινάλε του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ηλιούπολη κατάφερε να ισοφαρίσει, με αυτογκολ του Αννιτσάκη, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση!

Στο πρώτο μέρος της παράτασης, η Ηλιούπολη απείλησε στο 93’ με τον Γεμιστό αλλά το πλασέ που επιχείρησε ήταν άστοχο και ο ΠΟΑ στο 98’ «απάντησε», χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Νίκολι με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Κερμενίδη, να κάνει το 4-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης, πάλι ο ΠΟΑ ήταν αυτός που έψαχνε το γκολ και στο 110’ έχασε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία με δυνατό σουτ του Κερμενίδη, όμως ο Λέτσο απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στην διαδικασία των πέναλτι, δεν βρήκαν δίχτυα για τον ΠΟΑ οι Κερμενίδης, Ολιβέιρα, Αννιτσάκης, ενώ σκόραραν οι Μεϊρέλες, Χατζηανδρέου και Πατινιώτης. Για την Ηλιούπολη, βρήκαν δίχτυα οι Σάμιος, Γάγγος, Κρητικός, ενώ τα πέναλτι των Παπαιαννόπουλου, του Ζέλο και του Κράσι τα απέκρουσε ο Γιαγκιόζης, όμως στην εκτέλεση του Κράσι, δόθηκε επανάληψη και στην 2η προσπάθειά του ήταν εύστοχος διαμορφώνοντας το τελικό 3-4.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Σαμουηλίδης(81′ Χατζηανδρέου), Σαβουϊδάκης(91′ Λέλεκας), Τσιρούδης(81′ Γιαλυτάκης), Σένκα(73′ Νίκολι), Καϊμακαμούδης(93′ Βοργιάς), Κερμενίδης, Ολιβέιρα, Μειρέλες, Πατινιώτης, Αννιτσάκης

Στον πάγκο έμειναν οι: Νηστικάκης, Αμπατζής, Λίλος, Μπέγκα

Ηλιούπολη: Λέτσο, Πολίτης(46′ Γεωργιάδης), Μπουσάι, Κρητικός, Ρέτζο(81′ Τσάκαλος), Μαλάι(81′ Τόσκα), Γάγγος, Ταβάρες(71′ Κράσι), Γεμιστός, Ζέλο, Ντινιωτάκης(111′ Λάμπι)

Στον πάγκο έμειναν οι: Παπαγιαννόπουλος, Σάμιος, Δωματιώτης, Ντογκάνι

Η εξέλιξη του αγώνα: 

Στην δεύτερη προσπάθειά του ο Κράσι ευστόχησε και χάρισε τη νίκη στην Ηλιούπολη!

Εκτέλεση πέναλτι απο τον Κράσι, αποκρούει ο Γιαγκιόζης, αλλά ο διαιτητή δίνει επανάληψη!

Αννιτσάκης εκτέλεσε αλλά ο Λέτσο απέκρουσε!

Ζέλο για την Ηλιούπολη, αποκρούει και πάλι ο Γιαγκιόζης!

Πατινιώτης ισοφαρίζει σε 3-3!

Παπαγιανόπουλος εκτελεί, Γιαγκιόζης αποκρούει!

Μειώνει σε 2-3 ο Χατζηανδρέου

Εύστοχος και ο Κρητικός κάνει το 1-3

Μεϊρέλες μειώνει σε 1-2 για τον ΠΟΑ.

Γάγγος εκτελεί για την Ηλιούπολη, είναι εύστοχος και κάνει το 0-2!

Εκτελεί ο Ολιβέιρα για τον ΠΟΑ και αστοχεί!

Σάμιος εκτελεί για την Ηλιούπολη και κάνει το 0-1.

Πρώτη εκτέλεση για τον ΠΟΑ με τον Κερμενίδη, απέκρουσε ο τερματοφύλακας!

Ξεκίνησε η διαδικασία των πέναλτι

Ολοκληρώθηκε και το δεύτερο ημίχρονο της παράτασης, οι δύο ομάδες οδηγούνται στη διαδικασία των πέναλτι, όπως ακριβώς συνέβη λίγο νωρίτερα και στις Αρχάνες! 

119′ Ένταση στο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται στους Ατσαλενιώτες για μη τήρηση του fair play.

113′ Έχει ανέβει αρκετά ο ΠΟΑ, είναι αυτός που προσπαθεί να φτάσει στο γκολ.

111′ Αλλαγή για την Ηλιούπολη. Αποχώρησε ο Ντινιωτάκης και τη θέση του πήρε ο Λάμπι.

110′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΟΑ! Ο Κερμενίδης με δυνατό απίστευτο σουτ έξω απο περιοχή, “ανάγκασε” τον τερματοφύλακα της Ηλιούπολης να πραγματοποιήσει εντυπωσιακή απόκρουση αποσοβώντας τον κίνδυνο!

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος της παράτασης. 

Τέλος πρώτου μέρους της παράτασης.

103′ Πέναλτι ζήτησαν οι Ατσαλενιώτες! Μετά απο σουτ του Βοργιά, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς μέσα στη περιοχή, διαμαρτυρόμενοι έντονα οι Ατσαλενιώτες ζήτησαν πέναλτι για χέρι, αλλά ο διαιτητής ειπε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

98′ Μεγάλη ευκαιρία για ΠΟΑ. Μετά απο εκτέλεση φάουλ του Κερμενίδη, ο Νίκολι με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

97′ Κίτρινη κάρτα στον Κράσι για μαρκάρισμα στον Βοργιά.

93′ Ευκαιρία για την Ηλιούπολη. Ο Γεμιστός πλάσαρε απο τα δεξιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Αλλαγή για τον ΠΟΑ, αποχώρησε ο Σαβουϊδάκης και τη θέση του πήρε ο Λέλεκας.

Ξεκίνησε το πρώτο μέρος της παράτασης!

Τελευταίο σφύριγμα, οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στην παράταση!

95′ Γκολ για την Ηλιούπολη! Απίστευτη εξέλιξη στο παιχνίδι με τον Αννιτσάκη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΟΑ και να ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους στο φινάλε του παιχνιδιού.

93′ Αλλαγή για τον ΠΟΑ, αποχώρησε ο Καϊμακαμούδης και τη θέση του πήρε ο Βοργιάς.

90′ Συμπληρώσαμε τα 90 λεπτά παιχνιδιού, πέντε θα είναι ο επιπλέον χρόνος.

81′ Διπλή αλλαγή και για τον ΠΟΑ, αποχώρησαν Τσιρούδης-Σαμουηλίδης και τις θέσεις τους πήραν οι Γιαλυτάκης-Χατζηανδρέου

80′ Αλλαγές για την Ηλιούπολη. Αποχώρησαν οι Ρέτζο-Μαλάι και την θέση τους πήραν οι Τσάκαλος-Τόσκα.

77′ Ασφυκτική πίεση απο την Ηλιούπολη, που έχει κλείσει τον ΠΟΑ στα καρέ του.

73′ Πρώτη αλλαγή για τον ΠΟΑ. Αποχώρησε ο Σένκα και τη θέση του πήρε ο Νίκολι.

72′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ηλιούπολη! Ο Ντινιωτάκης απέναντι απο τον Γιαγκιόζη πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΟΑ απέκρουσε.

71′ Αλλαγή για την Ηλιούπολη. Αποχώρησε ο Ταβάρες και τη θέση του πήρε ο Κράσι.

70′ Ακυρώθηκε γκολ του ΠΟΑ! Ο Τσιρούδης πήρε το… ριμπάουντ μετά απο σουτ του Καϊμακαμούδη και σκόραρε απο κοντά αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσαίντ.

65′ Πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΟΑ στην επανάληψη, με τον Κερμενίδη να σουτάρει με δύναμη αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Μία ώρα παιχνιδιού συμπληρώσαμε στο Ατσαλένιο με τον ΠΟΑ να είναι μπροστά στο σκορ και την Ηλιούπολη να πιέζει ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, ενώ οι γηπεδούχοι, προσπαθούν να παίξουν παιχνίδι… αντεπιθέσεων.

54′ Νέα ευκαιρία για την Ηλιούπολη. Ο Ταβάρες βγήκε γρήγορα στην κόντρα, πλάσαρε, αλλά ο Γιαγκιόζης σε ετοιμότητα απομάκρυνε σε κόρνερ.

49′ Γκολ για την Ηλιούπολη που μειώνει σε 3-2! Μετά απο εκτέλεση φάουλ του Ζέλο, ο Ντινιωτάκης με κοντινή προβολή “νίκησε” τον Γιαγκιόζη και μείωσε για τους φιλοξενούμενους.

46′ Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο.

Αλλαγή στο ημίχρονο για την Ηλιούπολη. Αποχώρησε ο Πολίτης και τη θέση του πήρε ο Γεωργιάδης.

45′ Λήξη πρώτου μέρους με τον ΠΟΑ να είναι μπροστά στο σκορ με 3-1, κόντρα σε μία αρκετά δυνατή ομάδα όπως αυτή της Ηλιούπολης.

43′ Γκολ για τον ΠΟΑ! Μετά απο αντεπίθεση με τον Ολιβέιρα, με παράλληλη πάσα βρήκε τον Καϊμακαμούδη και αυτός απο κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1!

41′ Επικίνδυνη σέντρα του Ζέλο, ο Γεμιστός δεν πρόλαβε να έρθει σε επαφή με την μπάλα και να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Γιαγκιόζη.

38′ Γκολ για την Ηλιούπολη που μειώνει σε 2-1! Μετά απο κάθετη πάσα του Ζέλο, ο Ταβάρες με πλασέ στη κίνηση μειώνει για τους φιλοξενούμενους.

37′ Μετά απο σέντρα του Μπουσάι, ο Ταβάρες με κεφαλιά απείλησε αλλά ο Γιαγκιόζης ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.

34′ Γκολ για τον ΠΟΑ! Μετά απο εκτέλεση φάουλ του Σένκα, ο Αννιτσάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με τη βοήθεια του δοκαριού! 

Συμπληρώσαμε μισή ώρα παιχνιδιού, με τον ΠΟΑ να διατηρεί το υπέρ του 1-0 και να έχει ισορροπήσει μάλιστα και το παιχνίδι.

24′ Κίτρινη κάρτα στον Σαμουηλίδη για σκληρό μαρκάρισμα, με το οποίο κατάφερε όμως να κόψει την αντεπίθεση της ομάδας της Ηλιούπολης.

20′ Κόντρα στη ροή του αγώνα το γκολ της ομάδας του Ατσαλένιου, καθώς η Ηλιούπολη ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και την υπεροχή.

15′ Γκολ για τον ΠΟΑ! Μετά απο απίθανη ατομική ενέργεια του Μιγκέλ Ολιβέιρα απο τα αριστερά και με δυνατό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

14′ Έκλεψε ο Καϊμακαμούδης στον χώρο του κέντρου, επιχείρησε ένα μακρινό σουτ με το αριστερό αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

12′ Καλύτερα έχει μπει στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα της Ηλιούπολης

7′ Εκτέλεση φάουλ του Ζέλο, η μπάλα κόντραρε στο τοίχος, πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε κόρνερ

6′ Κερδισμένο φάουλ σε καλό σημείο για την Ηλιούπολη.

2′ Απίθανη ευκαιρία για την Ηλιούπολη να ανοίξει νωρίς το σκορ. Μετά απο πάσα του Ντινιωτάκη, ο Γεμιστός με πλασέ ανάγκασε τον Γιαγκιόζη σε εντυπωσιακή απόκρουσε σε κόρνερ!

1′ Σέντρα στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη να έχει την πρώτη κατοχή.

Πηγή: Grandsport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This