Επιλογή Σελίδας

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Ατρόμητος Παλαμά στην επανέναρξη της Γ Εθνικής. Η ομάδα του Τάκη Παραφεστα επικράτησε με 1-0 του Αετού Μακρυχωρίου εξασφαλίζοντας ένα σημαντικότατο τρίποντο για τη συνέχεια του…λειψού πρωταθλήματος.

Ο Ατρόμητος Παλαμά μπήκε δυνατά στον αγώνα και με τη συμπλήρωση 10 λεπτών κατάφερε να προηγηθεί με πέναλτι.

Συγκεκριμένα ο Τάσος Κατσιγιάννης που ξεκίνησε τον αγώνα λόγω ενοχλήσεων του Μίχου στη διάρκεια της προθέρμανσης, ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, με το διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ψύχραιμα και εύστοχα ο Ζιάγκος κάνοντας το 1-0.

Στο 13′ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα όταν ζήτησαν νέο πέναλτι σε ολοφάνερη ανατροπή του Κατσιγιάννη, αλλά ο διαιτητής -προς έκπληξη- διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο Ατρόμητος έχοντας το σκορ υπέρ του διαχειρίζονταν εύκολα τον αγώνα με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν από τα μέσα του ημιχρόνου. Επιχείρησαν να πιέσουν αλλά πότε ο Κουτσόπουλος και πότε η άμυνα απέτρεπαν τους όποιους κινδύνους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μακρυχωρίου ανέλαβαν την πρωτοβουλία, αλλά ήταν φανερό πως απέναντι στον καλά διαβασμένο Ατρόμητο αδυνατούσαν να δημιουργήσουν. Είχαν μια ανούσια κατοχή της μπάλας αλλά σοβαροι κίνδυνοι στην εστία του Κουτσόπουλου δεν υπήρχαν. Μέχρι το 80 απείλησαν μια φορά και αυτή με μακρινό σουτ.

Στο 90 ο Ατρόμητος διαμαρτυρήθηκε εκ νέου για πέναλτι όταν αμυντικός κοντρόλαρε με το χέρι αλλά και πάλι ο διαιτητής αρνήθηκε να υποδείξει την παράβαση.

Ατρόμητος Παλαμά (Τάκης Παραφέστας): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Οικονόμου Χρ., Κουρτεσιώτης, Ισούφης, Ζάγκος Π. (83′ Κούλπας), Κατσιγιάννης Τ. (73’ Ζάγκος Τ.), Μπασιάκας, Παπαδημητρίου (54′ Κατσιγιάννης Σ.), Κόκκινος Αλ. (54′ Παπαδημητρόπουλος), Καρβούνης (54′ Βαγγελάκος).

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κατσάρας – Λευτέρης Τέας): Μυσιρλής, Γκαμπέτας, Ζησούλης (80′ Καλτσάς), Σιάτρας, Κουμπούρας, Σέσι, Μουξιός (46′ Δρόσος), Αλεξανδρής, Κατσαμάγκας, Γιαννακόπουλος, Λεσάι.

Πηγή: Καρδίτσα Press
Συνθέσεις: karditsasport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This