Του Κωβνσταντίνου Στρουμπάκου
Η Αναγέννηση Καρδίτσας ηττήθηκε με 59-102 από τον Έσπερο Λαμίας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.
Στο 4-0 έγκειται πια το ρεκόρ του Έσπερου μετά και το πέρας 4 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Β Εθνικής, με την αρμάδα από τη Λαμία να κερδίζει στην Καρδίτσα την τοπική Αναγέννηση.
Έτσι, όπως άλλωστε και τα Τρίκαλα, και ο Έσπερος αναμένεται να μεταβεί στο απόλυτο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας κόντρα στους Θεσσαλους χωρίς την παραμικρή απώλεια βαθμών και με την ψυχολογία στα ύψη.
Αξίζει τέλος να αναφερθεί και το γεγονός πως ο Έσπερος δεν κερδίζει απλά τους αντιπάλους του, αλλά επικρατώντας μέχρι στιγμής με συνολική απόσταση στον πίνακα του σκορ της τάξης των 27 πόντων ανά βραδιά (81 συνολικά) σπέρνει τον τρόμο με τις επιδόσεις του.
Διαιτητές: Ζαχαρής, Κοντογιάννης, Μπουγλός Π.
Δεκάλεπτα: 17-31, 39-48, 51-69, 59-102.
ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας (Κρομμύδας): Ψυχογιός 2, Πανταζής 2, Γεωργαντζάς, Μαντίκος 19 (1), Τσιώτας 8, Ζώρζος 7 (1), Παπανικολόπουλος, Ψήνας, Κακαβούλας 2, Καλλιάρας 13, Παπασταθόπουλος, Λαφτσίδης 6.
Εσπερος ΓΣ Λαμίας (Σοφογιάννης): Κυριακόπουλος 18 (4), Λάππας 3 (1), Κασπίρης 9 (1), Τζόρτζεβιτς 24 (2), Χατζηκυριακίδης 19 (4), Αργύρης, Τεπετίδης 4, Νέστορας, Πελεκούδας 2, Μαγγελάκης, Παπαδάκης 23 (4).
Πηγή: Basket Blog



















