Επιλογή Σελίδας

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 70-83 του Άθλου Αλεξάνδρειας, στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, σε αγώνα για την 7η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Σταύρος Ευγενειάδης και οι παίκτες του μας είχαν προϊδεάσει από την Τετάρτη, στο Κλειστό της ΜΕΝΤ, ότι η πρώτη εκτός έδρας νίκη ήταν θέμα χρόνου να έρθει, όπερ και εγένετο σήμερα το απόγευμα στην Αλεξάνδρεια. Ο Πιερικός Αρχέλαος είχε τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο δεκάλεπτο, διατήρησε το προβάδισμά του μέχρι το τέλος και με τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες βρίσκεται πλέον στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Στον αντίποδα, ο Άθλος Αλεξάνδρειας καλείται πλέον να βάλει τέλος το συντομότερο στο αρνητικό σερί που τρέχει με τέσσερις ήττες, όντας πλέον στην έβδομη θέση με απολογισμό δύο νίκες και πέντε ήττες.

Ο Πιερικός Αρχέλαος μπήκε στην αναμέτρηση με το πόδι πατημένο στο γκάζι, καθώς έκανε ένα σχεδόν τέλειο επιθετικό παιχνίδι, σημειώνοντας τριάντα τρεις πόντους και ολοκλήρωσε το πρώτο δεκάλεπτο με το υπέρ του 23-33.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η άμυνα του Άθλου Αλεξάνδρειας έγινε πιο αποτελεσματική, περιορίζοντας την παραγωγικότητα του φιλοξενούμενου σχεδόν στο ένα τρίτο, με αποτέλεσμα να μπορέσει να μειώσει τη διαφορά, με την ομάδα της Κατερίνης να πηγαίνει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου προηγούμενη με 39-45.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα της Κατερίνης κατάφερε να σημειώσει είκοσι έναν πόντους και σε συνδυασμό με τους δεκατρείς που δέχθηκε, διεύρυνε το προβάδισμά του και μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με το υπέρ του 52-66.

Εκεί, ο Πιερικός Αρχέλαος διαχειρίστηκε το προβάδισμά του κι έφτασε στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα με το τελικό 70-83.

Διαιτητές: Αγραφιώτης Β., Κανελλίδης.

Δεκάλεπτα: 23-33, 39-45, 52-66, 70-83.

ΑΣ Άθλος Αλεξάνδρειας (Αγγέλης): Μούτσα, Σπόντης 5 (1), Σιτσάνης 13, Γκεγκόπουλος 18, Σανιώτης 3 (1), Κομματάς 4, Γκίτκος, Τσαρούχας 16 (1), Καρκάρας, Κοχλιαρίδης 11 (3).

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Ευγενειάδης): Λιόλιος 14 (4), Πολυχρόνης, Τσορτανίδης, Γκογκίδης 16 (2), Γαλανός, Τζιοβάρας 7, Βουλγαράκης 6 (2), Ροδοστόγλου 22 (2), Καπαγιαννίδης, Τερζόπουλος 4, Κοντσές 6, Τσιόγκας 7.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This