Επιλογή Σελίδας

Τέλος στις όποιες ελπίδες του Πιερικού για διεκδίκηση της πρώτης θέσης έβαλε ο Αστέρας Πετριτή που κέρδισε με 2-1 τους Κατερινιώτες στον αγώνα που διεξήχθη στο Αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ Κέρκυρας, στο Κανόνι, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Οι Κατερινιώτες με “διπλό” θεωρητικά θα παρέμεναν στο “κόλπο” της ανόδου, ωστόσο δεν τα κατάφεραν απέναντι σε μια ομάδα που διψούσε για νίκη, στην προσπάθειά της για παραμονή.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη σε πλαστικό χλοοτάπητα, οι Κερκυραίοι προηγήθηκαν 1-0 στο 32′ όταν ο Κοιλιάρας κέρδισε τη μπάλα σε διεκδίκηση με τον Καρατάσιο και με πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μπαλάφα.

Αυτή ήταν η πρώτη αξιόλογη φάση στον αγώνα καθώς μέχρι τότε οι γηπεδούχοι είχαν να επιδείξουν ένα σουτ του Κοιλιάρα που έφυγε ψηλά άουτ και οι φιλοξενούμενοι δυο σουτ των Μαυρίδη και Ματσούκα που είχαν την ίδια τύχη.

Τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα για τον Πιερικό στο 45′ όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα ο Οικονομίκος.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Πιερικός μπήκε πιο δυνατά στο β’ ημιχρονο προσπαθώντας να βρει ένα γκολ για να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του αποτελέσματος.

Ωστόσο, αυτοί που σκόραραν ήταν και πάλι οι Κερκυραίοι με σουτ του Γεωργακόπουλου στο 85′.

Ο ίδιος παίκτης είχε απειλήσει στο 63′ και με κεφαλιά που πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπαλάφα.

Ο Πιερικός είχε δυο καλές στιγμές με τον Κατσαβάκη, μία με εκτέλεση φάουλ και μία με γυριστό σουτ που όμως δεν αιφνιδίασαν τον Τζαφέστα.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 90’+5′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κατσαβάκη. Το πέναλτι κέρδισε ο Φράγκος.

Πλέον, ο Πιερικός βρίσκεται 10 βαθμούς πίσω από την κορυφή, παραμένοντας στην 4η θέση με 49 βαθμούς.

Ο Αστέρας Πετριτή έφτασε τους 38 βαθμούς και ανέβηκε στη 10η θέση, ισοβαθμώντας με τον Εορδαϊκό, με τις 2 ομάδες να είναι στο +2 από τον 12ο Θεσπρωτό.

Την ερχόμενη Κυριακή ο Πιερικός υποδέχεται τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου ενώ ο Αστέρας Πετριτή θα πάρει τρεις βαθμούς χωρίς αγώνα καθώς βάσει προγράμματος θα αντιμετώπιζε τον Μαγνησιακό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσάνης της ΕΠΣ Κοζάνης με βοηθούς τους Γκέλη και Πασιά της ΕΠΣ Ηπείρου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αστέρας Πετριτη (Γιάννης Σφακιανάκης): Τζαφέστας, Γωγουβίτης, Ρουμελιώτης, Γαρδικιώτης, Πούλος, Κρητικός, Κοιλιάρας, Γκασίδης, Στεργίου Κ., Γεωργακόπουλος, Λούβρος.
Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Μπαλάφας, Κωνσταντινίδης Δ., Χατζηκωνσταντίνου (46′ Παπαϊωάννου), Μακρίδης, Καρατάσιος (37′ Μυρωτής), Κούλαλης, Οικονομίκος, Μαυρίδης (46′ Κατσιαμήτας), Καλαϊτζής, Κατσαβάκης, Ματσούκας (46′ Κραγιόπουλος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This