Επιλογή Σελίδας

Μετά την Πτολεμαϊδα και  το Βατάν σειρά να … γλεντήσουν τον ΑΟΤ είχαν και οι Κερκυραίοι του Αστέρα Πετριτή που με συνοπτικές διαδικασίες νίκησαν το «φάντασμα» των Τρικάλων με 3-0.

Παρά τα αντιθέτως υποσχόμενα ο ΑΟΤ για μία ακόμη φορά τραγικός με παίκτες ατάκτως ειρημένους στα μήκη και πλάτη του γηπέδου και με τον Τάκη Ρούσσα να αδυνατεί και αυτός να βάλει μία σειρά στο άτακτο μπουλούκι που δεν είχε αρχή, μέση και τέλος.

Μετά την ήττα αυτή και σε συνδυασμό και με άλλα αποτελέσματα αλλά και με βάση το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί τα Τρίκαλα αν δεν αλλάξουν χαρακτήρα είναι πολύ πιθανόν να βρεθούν κάτω από την ζώνη υποβιβασμού!

Το παιχνίδι

Τα Τρίκαλα όπως είπαμε προφανώς δεν εμφανίστηκαν καν στο γήπεδο της Κέρκυρας με τον Αστέρα Πετριτή να επιβάλλεται ιδιαίτερα εύκολα απέναντι στους «κυανέρθρους».

Στο 30’ ο Παπαδόπουλος απέκρουσε σουτ του Λούβρπου ενώ στο 39’ ο Κρητικός με σουτ βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του ΑΟΤ.\

Το σκορ άνοιξε στο 43’ ο Γωγουβίτης όταν μετά από σέντρα του Κοιλιάρα βρέυηκε μέσα στην μικρή περιοχή και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 1-0.

Τα Τρίκαλα ψιλοαπείλησαν στο 52’ όταν σουτ του Νίκου Σκόνδρα απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ ο Τζαφέστας,

Στο 63’ ο Κοιλιάρας έκλεψε την μπάλα από  αμυντικό των Τρικαλων και από την μικρή περιοχή κάνει το 2-0. Στο καπάκι μετά την σέντρα,.  στο 64΄, μετά σέντρα του Κοιλιάρα μέσα από τη μικρή περιοχή ο Λούβρος κάνει το 3 0.

Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και τέταρτο γκολ όταν ο Τσιάβος δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Παπαδόπουλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο  Παναγιώτης Τσιώρης (Άρτας) με βοηθούς τους Αλέξανδρο Ζιώγα (Πρέβεζας-Λευκάδας), Σπυρίδων Μέκιος (Άρτας). Έδειξε κίτρινη κάρτα στον Σαμαντά του ΑΟ Τρίκαλα

Αστέρας Πετριτή (Γιάννης Σφακιανάκης): Τζαφέστας, Γωγουβιτης, Ρουμελιώτης (82’ Σουκέρας),  Γαρδικιώτης (85’ Μαρίτσας),  Μεντής,  Γεωργοπάλης, , Κρητικός,  Τσιάβος Κοιλιάρας (77’ Γκοϊκοβιτς), Λούβρος (77’ Πούλιος),  Γεωργακόπουλος (80’ Στεργίου)

ΑΟ Τρίκαλα (Τάκης Ρούσσας): Παπαδόπουλος, Γεωργάκης, Τζέλης (80’ Κωστόπουλος), Γιάννης Σκόνδρας, Πατρώνης, Μπέκας (46’ Μπραντίτσας),  Ζαϊμι (86’ Μαγκούτης),  Νίκος Σκόνδρας, Ιωάννου, Σαμαντάς (86’ Κοντογεώργος), Αλεξίου (46’ Βασιλείου)

Πηγή: Sportrikala

Pin It on Pinterest

Shares
Share This