Επιλογή Σελίδας

Δεν κατόρθωσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα ο Βατανιακός, γνωρίζοντας εκτός έδρας ήττα με 5-0 από τον Αστέρα Σταυρού, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το τελικό σκορ τα λέει όλα, με τον Βατανιακό σε ένα εξ αρχής πολύ δύσκολο παιχνίδι να ηττάται απόλυτα δίκαια και πλέον να απέχει 6 βαθμούς από τον 11ο Θεσπρωτό που βρίσκεται σε θέση μπαράζ παραμονής.

Όσο για τον Αστέρα Σταυρού, έφτασε στους 46 βαθμούς παραμένοντας στην 4η θέση του πίνακα και στο -5 από τον πρωτοπόρο Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Ο Βατανιακός στρέφει τώρα την προσοχή του στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό, εκεί όπου η νίκη θεωρείται “μονόδρομος”.

Το “φιλμ” του αγώνα (από lamiasports)

Στο 2′ κεφαλιά πάσα του Ακασού ο Φράγκος κατέβασε ένα το σουτ από μακρινή απόσταση ο Φιρινίδης μπλόκαρε.

Στο 7′ ο Μαργαρίτης βγάζει ωραία πάσα στον Φράγκο από τα δεξιά, ο Φράγκος έβγαλε τη σέντρα στον Αλεξίου και αυτός σκοράρει για το 1-0.

Πάσα του Νάτσο στον Φράγκο στο 27′ ο τελευταίος έκανε κάτι σαν γυριστό μέσα στην περιοχή και πλάγια αλλά ο Φιρινίδης μπλόκαρε.

Απίστευτη κούρσα του Νάτσο Ροντρίγκες από τα αριστερά, ο Ισπανός έβγαλε τη σέντρα στον Αλεξίου ο οποίος γύρισε ωραία το κορμί του έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 38′ τρομερή ατομική ενέργεια του Αντωνόπουλου από τα αριστερά, πέρασε δυο αντιπάλους έβγαλε την πάσα στον Μαλισσόβα και αυτός σουτάρει για το 2-0.

Στο 43′ ο Νάτσο Ροντρίγκες εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου βρέθηκε ο Φράγκος ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει με πλασέ το 3-0.

Στο 47′ ο Κακκάβας δοκίμασε το πόδι του από μακριά ο Φιρινίδης όμως μπλόκαρε.

Στο 48′ εκτέλεση φάουλ τους Μήτρακα από τα αριστερά κεφαλιά του Λιόλιου η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 50′ σέντρα του Αντωνόπουλου προς τον Φράγκο, αυτός πέρασε τον Λιόλιο έκανε το δυνατό σουτ αλλά ο Φιρινίδης έδιωξε τη μπάλα και τον κίνδυνο.

Στο 67′ σέντρα του Μήτρακα από τα δεξιά ωραίο γυριστό του Μυστακίδη η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 75′ σέντρα του Μαλισσόβα από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι η μπάλα εκεί βρέθηκε ο Φράγκος ο οποίος αμαρκάριστος έκανε το 4-0.

Στο 80′ λάθος στην άμυνα του Βατανιακού ο Αλεξίου έφυγε στην κόντρα και απέναντι στον Αλεξίου έκανε το 5-0.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπεκιάρης της ΕΠΣ Καρδίτσας με βοηθούς τους Καλογριανίτη της ΕΠΣ Καρδίτσας και Παπαγεωργόπουλο της ΕΠΣ Τρικάλων.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αστέρας Σταυρού (Βαγγέλης Λέντας): Τσάμης, Φράγκος, Ακασού, Αυγουστάτος, Μαλισσόβας, Μαργαρίτης, Παρλάντζας (63′ Κουδουνάς), Αντωνόπουλος, Νάτσο Ροντρίγκες, Κακκάβας, Αλεξίου
Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης Ι., Μάλα (46′ Δαδάκος), Σαμανίδης (Χαντζαρίδης), Δερμίσης, Λιόλιος, Γκαράτζιας, Μιχαηλίδης, Δαλαμήτρας, Μητακίδης, Δημητρίου, Μητράκας (73′ Φιρινίδης Χ.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This